За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Nikos Talasloglou

Έχω μια ερώτηση. Σκοπεύω να φτιάξω σύστημα με αυτήν την κάρτα PC BUILD:
CPU:Ryzen 5 2600
RAM: 2×4GB HyperX 3000mhz
MOBO: MSI B450 Tomahawk
PC CASE:NZXT H500i
SSD: Samsung 860 Evo 500GB
HDD:2T SEAGATE
PSU: Corsair CX 750M
Το κουτί έχει καλό airflow άλλα αρκετά άτομα λένε ότι η συγκεκριμένη κάρτα ανεβάζει θερμοκρασίες (75°). Είναι όντως αλήθεια η να δώσω λίγα λεφτά παραπάνω για να πάρω την υλοποίηση της MSI?

Потребителско име

2 Отговора

kasiourasg

Και εμενα μεχρι 65 στην χειροτερη παει χωρις να εχω ανεβασει στροφες στα ανεμιστηρακια. Πιστευω οτι αν ανεβαζεις στροφες θα ειναι ακομα καλυτερες η θερμοκρασιες και η καρτα δεν κανει φασαρια μεχρι να φτασει τουλαχιστον το 70% στα RPM οποτε γενικα μια χαρα ειναι απο θερμοκρασια. Τωρα αν παιζεις με ασχημο airflow, ζεις καπου που κανει τρελη ζεστη, η και τα δυο, ισως να αλλαζει η κατασταση. Εγω παντως ειμαι κομπλε και δεν εχω κανενα παραπονο ακομα.

(BTW ακομα και οι 75 βαθμοι πρεπει να ειναι 20 βαθμους κατω απο το tjunction που εχει δωσει η Nvidia).

Потребителско име
PrimusSpectrum

Η δικιά μου σε θερμοκρασία δωματίου φτάνει μαξ 65° (ίδιο κουτί ). Βέβαια εχω βάλει τα ανεμιστήρακια να δουλεύουν στο 40% Μόλις φτασει τους 60 . Γενικά το software με το οποίο ερχεται μου φάνηκε ικανοποιητικό και τη βοηθάει αρκετά . Επίσης ,το κουτί έχει όντως πολύ καλο airflow και το περισσότερο θόρυβο τον κάνουν τα δυο fans που έχει ,οπότε τα ανεμιστήρακια της κάρτας σε σχέση με αυτα δεν ακούγονται καθόλου ( στη δικια μου δεν εχουν δουλέψει ποτε πάνω απο 65% ) .

edit : Κοιταξα σημερα το extreme engine και τα fans δουλευουν 10% στους 42 ,και φτανουν το 40-45% γυρω στους 60. Υποθετω οτι με πιο δραστικες μεθοδους η καρτα θα μενει σε ακομα χαμηλοτερες θερμοκρασιες

Потребителско име