Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Redgamer_KT

Μάγκες ξύπνησα το πρωί και παρατήρησα ότι λειτουργεί το ένα από τα δύο ανεμιστήρακια της κάρτας. Είναι κάποιο ελάττωμα ή είναι σε περίπτωση υπερφόρτωσης ?

Benutzername

1 Antwort

PrimusSpectrum

Κανονικά τα ανεμιστηράκια δουλέουν ταυτόχρονα απ' όσο γνωρίζω. Δοκίμασε την ώρα που λειτουργεί (πχ σε κανένα game) να έχεις παράλληλα ανοικτό το HWMonitor για να βλέπεις τις θερμοκρασίες που ανεβάζει και το xtreme gaming engine για να δεις πόσο δουλεύουν τα fans και να το ρυθμίσεις αν χρειαστεί. Αν το δεύετερο ανεμιστηράκι δεν ανταποκρίνεται καθόλου λογικά θα χρειαστεί να την πας για service

4 Kommentare

Redgamer_KT

Παρατήρησα επίσης τώρα που το άνοιξα μόλις το ανοίγω δουλεύουν κανονικά και τα δύο και μόλις μπει στην οθόνη έναρξης σταματάνε μέχρι να βάλω κάποιο παιχνίδι

PrimusSpectrum

Γενικά τα ανεμιστήρακια ξεκινάνε να δουλεύουν αφού η κάρτα ανάπτυξει κάποια θερμοκρασία (πχ στην δικιά μου έχω βάλει να αρχίζουν στους 40 βαθμούς). Αν θυμάμαι καλά με τις στοκ ρυθμίσεις ξεκινάνε μετά τους 60. Σε κάθε περίπτωση,αν η κάρτα δεν αρχίσει να ζεσταίνεται, τα ανεμιστήρακια δεν δουλεύουν καθόλου

Redgamer_KT

Να αυτο που λες τώρα το παρατήρησα και όντως αυτό γίνεται σε ευχαριστώ για την βοήθεια τώρα τα ξέρω καλύτερα καλή συνέχεια

Benutzername