Μάγκες ξύπνησα το πρωί και παρατήρησα ότι λειτουργεί το ένα από τα δύο ανεμιστήρακια της κάρτας. Είναι κάποιο ελάττωμα ή είναι σε περίπτωση υπερφόρτωσης ?
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Μάγκες ξύπνησα το πρωί και παρατήρησα ότι λειτουργεί το ένα από τα δύο ανεμιστήρακια της κάρτας. Είναι κάποιο ελάττωμα ή είναι σε περίπτωση υπερφόρτωσης ?
1 Antwort
Κανονικά τα ανεμιστηράκια δουλέουν ταυτόχρονα απ' όσο γνωρίζω. Δοκίμασε την ώρα που λειτουργεί (πχ σε κανένα game) να έχεις παράλληλα ανοικτό το HWMonitor για να βλέπεις τις θερμοκρασίες που ανεβάζει και το xtreme gaming engine για να δεις πόσο δουλεύουν τα fans και να το ρυθμίσεις αν χρειαστεί. Αν το δεύετερο ανεμιστηράκι δεν ανταποκρίνεται καθόλου λογικά θα χρειαστεί να την πας για service
4 Kommentare
Ευχαριστώ πολύ ρε!!!
Παρατήρησα επίσης τώρα που το άνοιξα μόλις το ανοίγω δουλεύουν κανονικά και τα δύο και μόλις μπει στην οθόνη έναρξης σταματάνε μέχρι να βάλω κάποιο παιχνίδι
Γενικά τα ανεμιστήρακια ξεκινάνε να δουλεύουν αφού η κάρτα ανάπτυξει κάποια θερμοκρασία (πχ στην δικιά μου έχω βάλει να αρχίζουν στους 40 βαθμούς). Αν θυμάμαι καλά με τις στοκ ρυθμίσεις ξεκινάνε μετά τους 60. Σε κάθε περίπτωση,αν η κάρτα δεν αρχίσει να ζεσταίνεται, τα ανεμιστήρακια δεν δουλεύουν καθόλου
Να αυτο που λες τώρα το παρατήρησα και όντως αυτό γίνεται σε ευχαριστώ για την βοήθεια τώρα τα ξέρω καλύτερα καλή συνέχεια