Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Billykal_Billykal

@lamargos βοήθεια! αν ξέρεις φυσικα, μου έφεραν ενα firestick απο Αυστρία και παω να κανω set up και εκεί που σου βγαζει το prime δεν έχει επιλογη "no thanks" και με βαζει αναγκαστικά βαλω το prime!!!. Και δεν μπορω να κατεβάσω κανένα app αν δεν βαλω την καρτα! μου. Υπάρχει λυση?. Σε ευχαριστώ!

5 Σχόλια

lamargos

Δεν θυμάμαι ακριβώς τη διαδικασία ενεργοποίησης γιατί έχουν περάσει και κάποιοι μήνες. Εγώ είχα ήδη λογαριασμό στο amazon uk, δεν έκανα έναν μέσω του firetv. Οπότε απλά πέρασα τα στοιχεία. Χρησιμοποίησα τον ένα μήνα δωρεάν prime που είχα, αλλά δε θυμάμαι αν ήταν υποχρεωτικό κατά την ενεργοποίηση. Όταν στήνεις ένα λογαριασμό amazon σου ζητάει πιστωτική κάρτα (λογικό, το amazon είναι πολυκατάστημα). Ωστόσο, μπορείς αμέσως μετά το στήσιμο να αφαιρέσεις την κάρτα σου, εάν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Θα σου πρότεινα να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό μέσω υπολογιστή και αυτόν να περάσεις στο FireTV, ώστε να έχεις έτσι μεγαλύτερο έλεγχο στη διαδικασία. Επαναλαμβάνω, ο πρώτος μήνας prime είναι δωρεάν, μπορείς να το κόψεις ανα πάσα στιγμή, όπως επίσης μπορείς να αφαιρέσεις και την κάρτα σου από το λογαριασμό σου όποτε θέλεις. Εγώ ψωνίζω από το amazon uk και δεν έχω δει γενικά περίεργες χρεώσεις από την amazon.

Kostas_BADPMC

@lamargos. εγω το θελω αποκλειστικα για το netflix.. θα εχω θεματα? η παιζει μια χαρα?

lamargos

Παίζει άψογα Netflix στα ελληνικά με αναβαθμίσεις της εφαρμογής. Είναι επίσημη εφαρμογή του Netflix, που αναβαθμίζεται αυτόματα. Καμενα πρόβλημα. Επίσης έχει επίσημες εφαρμογές για appletv+ Και Disney Plus.

Kostas_BADPMC

να σαι καλα @lamargos αγορασα μια 43' Arielli FULL HD στην Black Friday 145 ευρω, δεν ειναι smart αλλα εψαχνα κανα tv box αλλα ειδα οτι εχουν ολα θεματα.. θα το παρω το stick. σε ευχαριστω και παλι φιλε μου

Όνομα χρήστη