За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Messem

Wind έχω.
Παράξενο δεν είναι που στις 20 μέρες πάνω μου κολλάει κάπου κάπου Μήπως φταίει η rom που έχω εγκατεστημένη.
Έχω την miui 8.0 stable 8.0.7.0(LXKCNMA)
Εν τω μεταξύ όταν αγόρασα το τηλέφωνο δεν είχε ούτε αριθμομηχανή.
Για αυτό αναρωτιέμαι μήπως φταίει Η rom .

Потребителско име

2 Отговора

ChrisKawa

Φιλε να ξερεις παιζει ρωλο και ο πωλητης. Παιζει ο Κινεζος πωλητης που το πουλαει τον Ελληνα καταστηματαρχη ή αν το παιρνεις κατευθυαν απο κινα, απο πωλητη με χαμηλη βαθμολογια, να εγκαταστει οποια rom θελει με απωτερο σκοπο τις περισσοτερες φορες να βαλει διαφιμησεις. Αποκλειται η Xiaomi να βγαζει το κινητο ή rom χωρις αριθμομηχανη και με ολα τα αλλα προβληματα που εγραψες παρακατω. Παντος αυτο με την ενταση μου το κανει και εμενα, μονο οταν μηλαω χαμηλοφωνα ομως.

1 Коментар

Потребителско име
Bestr21

Ούτε εμένα είχε αριθμομηχανή. Κατέβασε μία από το store. Κάνει κάτι μικροπροβλήματα αλλά δεν είναι βασικά. Αν δεις κάτι πολύ μεγάλο πρόβλημα, πήγαινέ το πίσω και πάρε νέο

4 Коментара

Messem

Πόσο καιρό το έχεις? Εγώ το έχω ένα μήνα και μου είναι παράξενο , καινούργιο τηλέφωνο και κολλάει.

Δηλαδή τόσο χάλια είναι τα xiaomi !!!

Bestr21

Το έχω περίπου περίπου 6 μήνες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Αν και τον πρώτο μήνα το πήγα πίσω και πήρα νέα συσκευή

Messem

Το πρώτο μήνα σου κόλλαγε καθόλου η δεύτερη συσκευή που πήρες.

Bestr21

Όχι, η 2η είναι μια χαρά. Μια στο τόσο κάνει κάνα κόλλημα, αλλά κρατάει 1-2 2'' το οποίο κόλλημα δεν σε ενοχλεί στην χρήση

Потребителско име