Γεια σας φιλοι μου. Εχω εδω κι εναμιση χρονο το xiaomi redmi pro 3/64 χωρις απολυτως κανενα προβλημα.... Ομως τωρα τελευταια οταν το κλεισω η του κανω επανεκιννηση αυτο κανει 10' λεπτα να ανοιξει.... Τι φταιει? Ξερει κανεις να μου πει?
See in detail the terms of use for the Product Questions
Γεια σας φιλοι μου. Εχω εδω κι εναμιση χρονο το xiaomi redmi pro 3/64 χωρις απολυτως κανενα προβλημα.... Ομως τωρα τελευταια οταν το κλεισω η του κανω επανεκιννηση αυτο κανει 10' λεπτα να ανοιξει.... Τι φταιει? Ξερει κανεις να μου πει?
3 Replies
Κάνει ώρα να ανοίξει λόγω της εφαρμογής Zedge, η οποία ζητάει permission στην rom. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις format σε όλο το κινητό, απλά σβήσε την εφαρμογή ή κράτα την και δοκίμασε να αφαιρέσεις το συγκεκριμένο permission.
Κάνει ώρα να ανοίξει λόγω της εφαρμογής Zedge, η οποία ζητάει permission στην rom. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις format σε όλο το κινητό, απλά σβήσε την εφαρμογή ή κράτα την και δοκίμασε να αφαιρέσεις το συγκεκριμένο permission.
Καλησπέρα Γιώργο,
Μου έκανε και εμένα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και το έχω πάει στο service μόλις έχω απάντηση θα σε ενημερώσω. Επίσης σε εμένα κάποιες φορές σε τυχαίο χρόνο κολαει όλο το touch και δεν μπορείς να πληκτρολογισεις τίποτα. Τελος αν σου ανεβάζει θερμοκρασία πίσω στο καπάκι έπειτα από ώρα χρίσης φταίει ο επεξεργαστής του MediaTek.
2 Comments
Φιλε Σταματη γεια. Το εφτιαξα μονος μου κανοντας του φορματ (επαν. εργ. ρυθμισεων) Εμενα δεν μου εχει παρουσιασει απολυτως τιποτε αλλο.... Οσο για το σερβις, μου ειπαν οτι ηταν ισως μια εφαρμογη που κολλαει στην επαν/ση και δεν το αφηνε να την κανει γρηγορα. Κατι αλλο.... εσενα σου εχει κανει αυτοματα ενημερωσεις του λογισμικου? Εμενα δεν μου εχει κανει ουτε μια, απο την ημερα που το αγορασα.
Ρε σταματη.σουβλακι μου κανει και μενα ενα παρομοιο προβλημα. Ξεκιναει και λειτουργει το touch στο κατω μερος της οθονης και δεν σταματαει αν δεν πατησω το power. ξεμπλοκαρει για λιγο και μετα παλι τα ιδια. Παιρνει τηλ μονο του, στελνει μνμ κτλ. Μου το εκανε για κανα 2 μερες, μετα ισιωνε για κανα μηνα και μετα δωστου παλι. Τωρα τελευταια μου το κανει συνεχομενα για κανα 2 βδομαδες. Εχεις βρει τιποτα?