Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
jimis_xatzigiannis

Για όσους έχουν το κινητό δουλεύουν κανονικά και τα σύο ηχεία; Γιατί στη δικη μου συσκευή δουλεύει μονο το δεξι. Είναι πρόβλημα της συσκευής ή μήπως είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω κανει;
Υ.Σ το ηχείο το οποίο δεν δουλεύει το κατάλαβα κρύβοντάς το με το δάχτυλό μου. Ενω αυτό που δουλεύει όταν βάζω το δάχτυλο μου ο ήχος του μειώνεται ενω στο άλλο δεν γίνεται τίποτα.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Lambros_Tsimakis

Δυστυχώς υπάρχει μονο ένα ηχείο στην συσκευή...απλά το έχουν βάλει να είναι σαν δύο ηχεία για λόγους συμμετρίας...

1 Σχόλιο

therempant

Γιατι δυστυχως? Σε πολλα κινητα του ιδιου και υψηλοτερου "βεληνεκους" ετσι ειναι

Όνομα χρήστη
Bestr21

Δεν είναι πρόβλημα ρε συ, μόνο το δεξί είναι το ηχείο, στα αριστερά μέσα στο μεταλλικό μου μοιάζει με ηχείο είναι το μικρόφωνο. Καλύτερα που δεν έχει και 2ο ηχείο. Είναι ήδη πολύ δυνατό το ένα και πολύ καθαρό. Να σου πω κάτι άλλο, εμένα που και που στη κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν ακούω κάτι από το κινητό μου, αλλοιώνετε ο ήχος για 3-4 δευτερόλεπτα, στο κάνει και εσένα αυτό ?

2 Σχόλια

jimis_xatzigiannis

Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.. Η αλήθεια είναι οτι μουσική δεν ακούω αλλά στο YouTube κανένα προβλημα! Ευχάριστω για την ενερωση για το ηχείο αν και το είδα σε ενα review για το το κινητό.. Θέλω να σε ρωτησω και κάτι ακόμα , δοκιμασες να βαλεις wallpaper δικο σου εκτός απο τα προτεινόμενα του κινητού; γιατί σε εμένα Μου λέει κάθε φορά που πάω να βάλω can't load image..

Bestr21

ναι, έχω κατεβάσει από το google, κανονικά, wallpaper που μου αρέσουν

Όνομα χρήστη