Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
steliospapadimoulis10

Μια Ερώτηση να κάνω και εγώ γιατί βρίσκομαι σε διλυμα σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα 2 κινητά κ θέλω απλά να μ πείτε μια αναλυτική γνώμη άποψη.. Τα κινητά που με ενδιαφέρουν είναι.. Το Xiaomi Redmi Pro 4 Gb ROM me talking 128 και το άλλο το Xiaomi Redmi note 4x Special Edition με τα 4 GB ROM K 64GB ΜΝΗΜΗ ποιο να προτιμήσω και γιατί μια πλήρη άποψη δική σας που είστε γνωστές πείτε μου! Έχω αυτό το διλυμα πάντως εγώ σκέφτομαι ποιο πολύ για το 4x γιατί είναι μοντέλο του 2017 αλλά δεν ξέρω πείτε μ εσείς Ευχαριστώ Πάρα πολύ εκ των προτέρων!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Bestr21

Πάρε το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (4GB/64GB) και τελειώνει η υπόθεση, τσάμπα τα 100€ +

2 Σχόλια

Xristos_Ladopoulos

Αξίζει λες φίλε μ ξέρεις καλύτερα εε γιατί κ το προ μ άρεσε πολύ.. Για πες μ λίγο αναλυτικά γτ να μην προτιμήσω το προ κ να προτιμήσω το άλλο γιατί το προ που το είδα από κοντά έφαγα σκάλωμα μ άρεσε πλ σαν ομορφιά κινητού μονο που το είδα αν έχεις την καλοσύνη απάντησε μ και σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα λάβω σοβαρά υπόψιν μ την γνώμη. Σου

Bestr21

Κοίτα, εγώ έχω το προ το 64gb, αλλά, 1ον δεν έχει διαφορά με το note 4 snapdragon, 2ον η κάμερα του προ που είναι διπλή δεν κάνει τίποτα παραπάνω. Το καλό του προ είναι που έχει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μπροστά σε φυσικό κουμπί. Απλά θα σου έλεγα, επειδή ο αδελφός μου πήρε το νοτε 4 σναπντράγκον είδα πως δεν έχουν διαφορές, απλά έδωσε ένα 100αρι ευρώ λιγότερα και είμαστε το ίδιο (εκείνος πήρε το 32gb note 4 snapdragon).

Όνομα χρήστη