Αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει
Θέλω να πάρω το iphone 7 32 gb μεταχειρισμένο (απο κατάστημα με εγγύηση) για την μητέρα μου για πολύ απλή χρήση τηλεφώνου/περιήγηση internet/φωτογραφίες/video.
Το budget μου είναι εώς 200 ευρώ.
Αξίζει? Για πόσο καιρό θα λειτουργήσει λόγω των αναβαθμίσεων που απαιτούνται?
Σας ευχαριστώ πολύ!
5 Comentarii
Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση, με σώνεις!
Σαν μοντέλο κοιτούσα και αυτό που γράφεις το se και το 6.
Την μπαταρία που πρέπει να μην είναι κάτω απο 85% πως μπορώ να την ελέγξω? θα ρωτήσω στο μαγαζί, θα μου πούν?
Στο iphone πας στις ρυθμίσεις - μετα στην επιλογή μπαταρία - και στο μενού αυτο εχει την επιλογή Υγεία μπαταρίας ,που θα δειξει ενα ποσοστό πχ 87% .Απαίτησε να το δεις. Αν ειναι πάνω απο 90% πάρτο με κλειστα μάτια . Πρόσεξε ..οχι πόσο φορτισμένο είναι .....να σου δείξουν ,Την υγεία θέλουμε να δούμε. Ελπιζω να βοήθησα
στο κατάστημα θα τους πεις να πάνε στην επιλογή ρυθμίσεις - μετά στην επιλογή μπαταρία , πατάς πάνω στην επιλογή υγεία μπαταρίας και σου δέιχνει πχ 85% αν ειναι πάνω απο 85 είναι καλά αν ειναι πάνω απο 90% είναι super.
Θα το κοιτάξω όπως μου γράφεις, και αν δεν είναι οκ. μήπως επιλέξω το 6s ή το se εάν έχουν καλύτερη μπαταρία.
Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου, με βοήθησες πάρα πολύ γιατί "πήγαινα" τελείως στα τυφλά! :)
μη πάρεις το πρωτο se είναι μοντέλο 5ετιας και λόγικα θα εχει θέμα η μπαταρία.αν βρείς καλό iphone7 πάρε αυτό.Αν δεν βρείς μπορω να σου δώσω εγώ iphone7 με υγεία μπαταρίας 80% με την απόδειξη αγοράς ,το κουτι του .ακουστικα , φορτιστή και θήκη .Στα 170 ευρω. Είναι to jet black 32gb