La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
AfroditiMis

Αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει
Θέλω να πάρω το iphone 7 32 gb μεταχειρισμένο (απο κατάστημα με εγγύηση) για την μητέρα μου για πολύ απλή χρήση τηλεφώνου/περιήγηση internet/φωτογραφίες/video. Το budget μου είναι εώς 200 ευρώ.
Αξίζει? Για πόσο καιρό θα λειτουργήσει λόγω των αναβαθμίσεων που απαιτούνται?
Σας ευχαριστώ πολύ!

Nume de utilizator

1 Răspuns

salamisrealestate

Θα λειτουργει για πολυ πολυ καιρό ακόμα , κάτοχος του iphone7 ,επίσης iphone se ta oποία λειτουργουν τέλεια και θα λειτουργουν για πάρα πολύ καιρό ,το μόνο που θα κοιτάξεις είναι (υγεία μπαταρίας να μη είναι κάτω απο 85%)

5 Comentarii

AfroditiMis

Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση, με σώνεις!
Σαν μοντέλο κοιτούσα και αυτό που γράφεις το se και το 6.
Την μπαταρία που πρέπει να μην είναι κάτω απο 85% πως μπορώ να την ελέγξω? θα ρωτήσω στο μαγαζί, θα μου πούν?

salamisrealestate

Στο iphone πας στις ρυθμίσεις - μετα στην επιλογή μπαταρία - και στο μενού αυτο εχει την επιλογή Υγεία μπαταρίας ,που θα δειξει ενα ποσοστό πχ 87% .Απαίτησε να το δεις. Αν ειναι πάνω απο 90% πάρτο με κλειστα μάτια . Πρόσεξε ..οχι πόσο φορτισμένο είναι .....να σου δείξουν ,Την υγεία θέλουμε να δούμε. Ελπιζω να βοήθησα

salamisrealestate

στο κατάστημα θα τους πεις να πάνε στην επιλογή ρυθμίσεις - μετά στην επιλογή μπαταρία , πατάς πάνω στην επιλογή υγεία μπαταρίας και σου δέιχνει πχ 85% αν ειναι πάνω απο 85 είναι καλά αν ειναι πάνω απο 90% είναι super.

AfroditiMis

Θα το κοιτάξω όπως μου γράφεις, και αν δεν είναι οκ. μήπως επιλέξω το 6s ή το se εάν έχουν καλύτερη μπαταρία.
Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου, με βοήθησες πάρα πολύ γιατί "πήγαινα" τελείως στα τυφλά! :)

salamisrealestate

μη πάρεις το πρωτο se είναι μοντέλο 5ετιας και λόγικα θα εχει θέμα η μπαταρία.αν βρείς καλό iphone7 πάρε αυτό.Αν δεν βρείς μπορω να σου δώσω εγώ iphone7 με υγεία μπαταρίας 80% με την απόδειξη αγοράς ,το κουτι του .ακουστικα , φορτιστή και θήκη .Στα 170 ευρω. Είναι to jet black 32gb

Nume de utilizator