Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Kon.d

Καλησπερα.... σκεφτομαι να αγορασω το iphone 7 plus αλλα διαβασα οτι μεχρι τα τελη του 2021 θα υποστηριζει το λογισμικο της apple. Ως αχετη λοιπον ρωταω τι σημαινει αυτο?? Δηλδη θα μπορει το κινητο να λειτουργει κανονικα με το παλιο λογισμικο και αργοτερα?? 2022...2023 κλπ. Γιατι αλλιως δεν αξιζει...

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

jophiel

Αρχικά, είναι μοντέλο του 2016. Παλιό. Αν θέλεις κινητό για 2 χρόνια είναι μια χαρά. Μετά δε θα παίρνει αναβαθμίσεις λειτουργικού και μελλοντικά οι εφαρμογές δε θα αναβαθμίζονται ούτε αυτές, καθώς οι καινούριες εκδόσεις τους θα θέλουν πιο καινούριες εκδόσεις λειτουργικού. Το κινητό θα δουλεύει, αλλά με παλιότερες εκδόσεις εφαρμογών.

Αν δεν έχεις παραπάνω χρήματα και θέλεις κινητό, τότε πάρε κάτι άλλο. Σε Apple, αν θέλεις να σου κρατήσει χρόνια, πήγαινε σε iphone SE (2020).

Τα κινητά, υπάρχει λόγος που παίρνουν αναβαθμίσεις λειτουργικού. Σε κάθε λειτουργικό υπάρχουν κενά ασφαλείας. Κάποιο κακόβουλο λογισμικό μπορεί να τα εκμεταλλευτεί και να εγκατασταθεί στο κινητό σου (πολλές φορές χωρίς να το καταλάβεις) και να παρακολουθεί τις κινήσεις σου, στέλνοντας αναφορά στο δημιουργό του. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν ανακαλύπτουν ένα κενό ασφαλείας βγάζουν κατευθείαν αναβάθμιση.

6 Σχόλια

Kon.d

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας! Μαλλον θα καταληξω στο SE

Firekeeper

το SE πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης , γρηγοροτερο και ειναι τωρινη συσκευη που σημαινει πως θα κρατησει για αρκετα χρονια με νεες αναβαθμισεις , απλα υστερει στη καμερα σε σχεση π.χ με το iphone 11 αλλα σιγουρα καλυτερη καμερα απο το 7 ακομη και απο το 7plus.

jophiel

Ξέρεις κανένα Xiaomi του 2016 (τόσο πάλιο είναι το iphone 7 plus) που να πήρε επίσημη αναβάθμιση λειτουργικού μέχρι και σήμερα;

Επιπλέον, το iphone 7 plus ξεκινούσε από τα 770€ όταν πρωτοβγήκε. Περίπου τα μισά από αυτά που γράφεις.

chrusanthi03

Δεν αξίζει....Το έχω ένα χρόνο και με την νέα ενημέρωση χάλασε ο ήχος ακούγεται από το ένα μικρόφωνο το ίδιο και σε έναν γνωστό που έχει το ίδιο

jophiel

Πήγαινε στο service. Δε φταίει η αναβάθμιση, Το έχουν 2 φίλοι μου και δεν χάλασε τίποτα με την τελευταία αναβάθμιση.

Όνομα χρήστη