Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
joselyn

γεια σας...εχω αυτη τη συσκευη,σαν μεταχειρισμενη,απο 29-03-21, και ειμαι ευχαριστημενος..εχω-και ειμαι υπερ ευχαριστημενος- ,απο τον Δεκ.2019, και το iPad 2019 10.2" 7ης γενιας με Ram 3gb και Μνήμη 32GB ... αξιζει Και γιατι, να παρω καινουργιο(περιπου 560ευρω) το iphone 11-με 4gb και 64gb-, για χρηση αποκλειστικα και μονο ως τηλεφωνο ???..σας ευχαριστω πολυ..

Benutzername

1 Antwort

jophiel

Μόνο για τηλέφωνο; Όχι. Είναι πολύ ακριβή, με χαρακτηριστικά που δεν είναι χρήσιμα σε κάποιον που κάνει μόνο τηλέφωνα. Υπάρχουν συσκευές στα μισά και πιο κάτω χρήματα που μπορούν να σε καλύψουν απόλυτα για τη χρήση που θέλεις.

4 Kommentare

joselyn

σε ευχαριστω πολυ.. κανω τα τηλεφωνα μου τωρα,και με αυτο το 7, αλλα περισσοτερο με το Honor 7A 3gb -32gb-εχει τη μαμα μπαταρια του απο 18-12-2018,και μιλω τλφ-sms_γραφω αρκετα στο Ημερολογιο-υπενθυμισεις Καθημερινα,και το φορτιζω στο 25%-85% Καθε 2μιση μερες... στο δε 7plus,με ολοκαινουργια μπαταρια σχεδον ακριβως 1 χρονο,με καθημερινη χρηση τηλεφ. και ελαχιστες φωτο που τις στελνω με μαιλ, επι 2ωρο,η Υγεια της ειναι 98%, και με βγαζει 3 μερες Ανετοτατα ...Συγνωμη αν σε κουρασα, αλλα Ωραιοτατο το ios, δεν εχω κανενα κομπιουτερ MAC, ολα-5 με Win και 2 AIO με Ubuntu, ..για να απολαυσω πληρως το Ios....συνεπως, φαινεται ο,τι δεν αξιζει την δαπανη νεας συσκευης τηλεφωνου...καθοτι,χρησιμοποιω -για συναισθηματικους λογους, ακομα το Sony Ericsson P990i αγορασμενο τον Νοεμ. του 2004 απο Taiwan και με Wifi σε παρακαλω και Μemory stick duo pro 2gb, στην απιστευτη τιμη τοτε των 600$us, και δουλευω ΜS pocket office full version... Αυτα... σε ευχαριστω παντως.... δεν αποχωριζομαι τπτ παλαιο, αν δεν "ψοφισει"...

jophiel

Σωστή λογική. Αφού η χρήση που του κάνεις είναι απλή δε συμφέρει να δίνεις χρήματα όσο η συσκευή που έχεις κάνει τη δουλειά σου.

joselyn

νασαι καλα...διαβαζω ,για οτιδηποτε γραφεις...εχεις ορθολογικη-εντελως ξεχωριστη - αποψη, και συμβαδιζει μερικως με τις "ιδιοτροπιες-εμπρακτο τροπο σκεψεων μου"... σε ευχαριστω πολυ,...

Benutzername