iPhone 7 128gb ή iPhone 8 64Gb? Θελω να το φορτωσω μουσικη κ να χω καμποσες φωτο στο κιν. Διαβαζω οτι το 8 εχει καλυτερη μπαταρια αλλα σπαει κ πιο ευκολα το γυαλι που εχει..βεβαια παντα θα το χω σε θηκη..διλημμα
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
iPhone 7 128gb ή iPhone 8 64Gb? Θελω να το φορτωσω μουσικη κ να χω καμποσες φωτο στο κιν. Διαβαζω οτι το 8 εχει καλυτερη μπαταρια αλλα σπαει κ πιο ευκολα το γυαλι που εχει..βεβαια παντα θα το χω σε θηκη..διλημμα
3 Răspunsuri
Έχω στην κατοχή μου το 7άρι 128gb. Η μνήμη του μοιάζει ατελείωτη πραγματικά. Προσωπικά, επιλέγω τον εξτρά χώρο συν το γεγονός πως το 8άρι είναι πολύ πιο βαρύ από το 7άρι (το 8άρι το έχει ο αδερφός μου και το είχα για λίγο στο χέρι μου αλλά δεν το έχω δουλέψει). Δεν έχω καμία ιδέα για το πως δουλεύει το 8άρι συγκριτικά με το 7, αλλά νομίζω πως στην ίδια τιμή πάλι θα επέλεγα το 7 με κλειστά μάτια.
Για την χωρητικότητα, πάντα περισσότερη είναι καλύτερα κι εφόσον θα την αξιοποιήσεις, αν μπορείς να δώσεις παραπάνω τα χρήματα, θα έχεις αποθηκευτικό χώρο για πολλά (εφαρμογές, μουσική, φωτογραφίες, βίντεο κλπ) και δεν θα ανησυχείς σε κάποιο ταξίδι ή εκδήλωση αν θα ξεμείνεις από χώρο (στην περίπτωση που σου αρέσει να τραβάς και βίντεο υψηλής ανάλυσης).
Ωστόσο το 7αρι ενδέχεται να σου προσθέτει θόρυβο στα βίντεο (τα οποία συνήθως ακούγονται όταν καταγράφονται σε χαμηλά επίπεδα θορύβου στο χώρο).
Για το 8αρι δεν ξέρω να πω, αλλά κι εμένα δεν μου αρέσει το γυαλί πίσω και μου αφήνει μια επιφύλαξη ως προς την αντοχή.
1 Comentariu
Tο 8 προσθετει θορυβο στο βιντεο?! Μη μου λες τετοια..Μηπως ειναι καποιο απο τα bugs με το iOs11 γιατι το ios12 λενε ειναι πολυ καλυτερο. Επισης ποσο παραπανω χρονο λες να το υποστηριζει η apple σε σχεση με το 7, 1-2χρονια; K πανω σ'αυτο επειδη δεν ειχα iphone ποτε, οταν σταματα να υποστηριζει η apple ενα μοντελο iphone φανταζομαι δεν μπορεις να κανεις update στο επομενο iOs, ομως security updates θα δεχεται ή οχι?
Ευχαριστω