Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
James23

Μου κανει εναν θόρυβο οταν παιζω παιχνίδια και ειδα στο youtube οτι κατι γίνεται με το πηνίο και το ρεύμα δεν ξερω αν κανουν και τα αλλα ps4 pro αυτο το θορύβο και αν ξέρει κανεις αν ειναι κατι κακο αυτος ο θόρυβος;;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

d3s1gn3r

Έκανε και μένα θόρυβο όταν έπαιζα μετά πο λίγη ώρα. Ακουγόταν σαν ηλεκτρική σκούπα στο maximum. Ετσι το άνοιξα, το καθάρισα, άλλαξα θερμοαγωγιμη πάστα και εβαλα νέο SSD δίσκο και από τότε δεν ακούγεται τίποτα. Σε τέτοιο σημείο που αρκετές. φορές αναρωτιέμαι αν δούλευει ο ανεμιστήρας η όχι. Ακόμα και μετά από ώρες gaming με παιχνίδια οπως Fortnite, call of duty κλπ παραμένει εντελώς αθόρυβο. Νομίζω όμως πως ήρθε η ώρα να μπει στο ράφι μαζί με τα υπόλοιπα PS 1, ,2, 3. Καιρός για PS5

Όνομα χρήστη
Nikolas_Sinanis

Δεν είναι κάτι κακό απλά αν παίζεις βαριά παιχνίδια λογικό είναι να το κάνει

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη

7 Σχόλια

MaLaMaTiNaS

Δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί. Καινούργιο το πήρες ? στην αρχη δεν έκανε τον θόρυβο και τώρα τον κάνει ?

James23

Ναι ολοκαίνουργιο αφού στην αρχή το πήρα και λέω γιατί κάνει έτσι και το άλλαξα αμέσως Εχθές το πήρα και κάνει το ίδιο

MaLaMaTiNaS

είναι η κάρτα γραφικων. τα καλά νέα είναι οτι με τον καιρό μπορεί να σταματησει. ελπίζω να μην είναι τόσο ενοχλητικό και δεν μπορέις να αντέξεις τον θόρυβο

James23

Οχι εντάξει ισα ισα ευχαριστώ πολυ πάντως

Όνομα χρήστη