Μου κανει εναν θόρυβο οταν παιζω παιχνίδια και ειδα στο youtube οτι κατι γίνεται με το πηνίο και το ρεύμα δεν ξερω αν κανουν και τα αλλα ps4 pro αυτο το θορύβο και αν ξέρει κανεις αν ειναι κατι κακο αυτος ο θόρυβος;;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Μου κανει εναν θόρυβο οταν παιζω παιχνίδια και ειδα στο youtube οτι κατι γίνεται με το πηνίο και το ρεύμα δεν ξερω αν κανουν και τα αλλα ps4 pro αυτο το θορύβο και αν ξέρει κανεις αν ειναι κατι κακο αυτος ο θόρυβος;;
3 Απαντήσεις
Έκανε και μένα θόρυβο όταν έπαιζα μετά πο λίγη ώρα. Ακουγόταν σαν ηλεκτρική σκούπα στο maximum. Ετσι το άνοιξα, το καθάρισα, άλλαξα θερμοαγωγιμη πάστα και εβαλα νέο SSD δίσκο και από τότε δεν ακούγεται τίποτα. Σε τέτοιο σημείο που αρκετές. φορές αναρωτιέμαι αν δούλευει ο ανεμιστήρας η όχι. Ακόμα και μετά από ώρες gaming με παιχνίδια οπως Fortnite, call of duty κλπ παραμένει εντελώς αθόρυβο. Νομίζω όμως πως ήρθε η ώρα να μπει στο ράφι μαζί με τα υπόλοιπα PS 1, ,2, 3. Καιρός για PS5
μιλας για λευκο θόρυβο ? ενα ζζζζζζζ ?
7 Σχόλια
Δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί. Καινούργιο το πήρες ? στην αρχη δεν έκανε τον θόρυβο και τώρα τον κάνει ?
Ναι ολοκαίνουργιο αφού στην αρχή το πήρα και λέω γιατί κάνει έτσι και το άλλαξα αμέσως Εχθές το πήρα και κάνει το ίδιο