καλησπερα παιδια... απο θηκες για το xz (περα απο skroutz) κάτι γερό και να εφαρμόζει και να καλύπτει καλά ξερουμε ή μονο οτι εχει εδω??? και για tempered glass επισης
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
καλησπερα παιδια... απο θηκες για το xz (περα απο skroutz) κάτι γερό και να εφαρμόζει και να καλύπτει καλά ξερουμε ή μονο οτι εχει εδω??? και για tempered glass επισης
1 Отговор
4 Коментара
Καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σου για το XZ. Ενδιαφέρομαι τώρα που έχει πέσει η τιμή του. Αν σου είναι εύκολο βέβαια... Ευχαριστώ
ειναι αναμεσα σε αυτην που ειπες και στην ''Terrapin Brushed Carbon Fiber Μπλε'' την εχει φιλος και ειναι πολυ ικανοποιημενος απο την full body που εχεις.... τωρα για τζαμακι σκεφτομαι της terrapin να βαλω και το βαζω για λογους ασφαλειας....
εγω το παρηγγειλα και το περιμενω βασικα, αλλα ο κολλητος μου που το εχει και το εχω δουλεψει το κινητο ειναι πολυ καλο και πολυ αξιολογο και αυτος το ειχε παρει 550 και το δουλευει παντα στην τσιτα...ποτε και πουθενα κολλημα στουσ 8 μηνες που τ εχει...και απο φωτο πολυ καλο!!! ελπιζω να βοηθησα με αυτα που ξερω
Το αγόρασα τέλος Ιουλίου (περίμενα πολύ καιρό να πέσει η τιμή). Εγώ προσωπικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με τις επιδόσεις του, μου αρέσει η οθόνη του, η κάμερά του είναι πολύ καλύτερη από του Z1 Compact που είχα πριν. Το καλοκαίρι βέβαια όντως η κάμερα δε λειτουργούσε πολύ ώρα λόγω ζέστης, αλλά εγώ τη δουλειά μου την έκανα μια χαρά. Ο χώρος άνετος (έχω και κάρτα μνήμης βέβαια) έχω σχεδόν 70 εφαρμογές και μέχρι στιγμής δουλεύει στο φουλ και δε δείχνει να κολλάει ή να καθυστερεί. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν που έβγαλαν το ραδιόφωνο (τελείως αψυχολόγητο...). Ελπίζω να βοήθησα :)