La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
vladiiii

Από ότι κατάλαβα τα πιο φτηνά μαγαζιά πουλάνε μεταχειρισμενα και τα παρουσιάζουν σαν καινούργια... Οι τιμές είναι λίγο ψηλότερα από ότι το amazon warehouse που πουλά κινητά από επιστροφή.

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

4 Comentarii

vladiiii

Που ξέρεις εσύ για τα μαγαζιά που δεν έχουν καμία κριτικη και λειτουργούν κάτι μήνες χωρίς επίσημη έδρα;;

cyclops

Ας σου απαντήσουν οι υπεύθυνοι του skroutz. Εκείνοι ξέρουν καλύτερα τι παίζεται.

killik

Προκειμένου να προβληθεί ένα κατάστημα στη σελίδα πρέπει να πληρεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Από το Skroutz γίνονται έλεγχοι των καταστημάτων τόσο πριν την πρώτη προβολή όσο και κατά τη διάρκεια της παρουσίας στους στη σελίδα.

vladiiii

Παραείναι σύμπτωση η τιμή να είναι όσο τα amazon warehouse deals.

Nume de utilizator
killik

Τα προϊόντα που προβάλλονται στη σελίδα του Skroutz δεν είναι μεταχειρισμένα.

1 Comentariu

Manilla Road

Το Skroutz ως σελίδα μπορεί μεν να μην έχει καμία απολύτως ευθύνη για ότι μπορεί να συμβεί σε κάποιον αγοραστή αλλά έχουν τα καταστήματα. Εμένα προσωπικά πάρα πολύ παλιά μου είχε έρθει καινούρια συσκευή που στις επαφές της είχε ένα όνομα και ένα τηλέφωνο και φυσικά όπως ήταν λογικό το είχα κάνει θέμα με το κατάστημα και ζήτησα τα χρήματά μου πίσω.Έχει τουλάχιστον 3 χρόνια όμως που μου είχε συμβεί αυτό.Αλλά γενικά το Skroutz το εμπιστεύομαι , και εξάλλου για αυτό υπάρχουντα σχόλια καταστημάτων , ώστε να δει ο κάθε αγοραστής τα θετικά και τα αρνητικά αυτού.

Nume de utilizator