За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
george91

Παιδιά είμαι ανάμεσα σε ΧΖ και S7..δεν ξέρω ποιό να πάρω! Μια βοήθεια?

Потребителско име

2 Отговора

2 Коментара

Καραδέδος Σάκης

Γιατί το s7 είναι 8πηρυνο, έχει μεγαλύτερη ram επίσης έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης και λίγο μεγαλύτερη μπαταρια(για κάποιους ασήμαντο) αυτά τα βασικά

Потребителско име
John 85

Προσωπική μου άποψη αν δε το βιάζεσαι να περιμένεις λίγο να πέσει η τιμή του xzs το οποίο ήρθε ήδη σε αρκετά καλή τιμη και να πάρεις εκείνο! Τώρα ανάμεσα στα δυο που ανέφερες θα έλεγα S7 αν και δεν είμαι υπερ της Samsung Για πολλούς και διάφορους λόγους! Όμως η ποιότητα κατασκευής του Xz Δεν είναι και η καλύτερη! Βέβαια συνολικά σαν συσκευή είναι πολύ καλή!

4 Коментара

george91

Δεν εχω παράπονο για την ποιότητα κατασκευής του ΧΖ αλλά αυτό πουμε απογοητεύει είναι οτι αν παρατηρήσεις προσεκτικά θα δεις ότι το ΧΖς δεν είναι κ τόσο καλύτερο απ'το ΧΖ βασικά παίζει να είναι κ στα ίδια..εγώ βλέπω ότι φοράνε και τα 2 τον snap 820 με τη διαφορά ότι το ΧΖς έχει 4GB RAM αλλά και μικρότερη ανάλυση κάμερας στα 19ΜΡ αντί 23ΜΡ

John 85

Μη κοιτάς τα mpx! Το xzs έχει πιο καλή κάμερα από το xz! Είναι η ίδια κάμερα που θα φοράει το xz premium με super slow motion Στα 960 καρέ! Πράγμα που σημαίνει ότι φοράει τον τελευταίο αισθητήρα της sony!Μπες στο youtube να δεις βίντεο να καταλάβεις τη διαφορά! Το 1 Gb ram παίζει μεγάλο ρόλο ειδικά σε συσκευές της sony που κάνουν φοβερή διαχείριση της ram και σίγουρα στο μέλλον θα σου φανεί χρήσιμο! Αυτά συν ότι είναι πιο καινούριο μοντέλο και θα πάρει περισσότερες αναβαθμίσεις συν του ότι από ότι φαίνεται μέχρι τώρα η ποιότητα κατασκευής του θα είναι καλύτερη αξίζει το κάτι παραπάνω από το xz Για να το πάρεις! Νομίζω επίσης ότι έχει καλύτερη μπαταρία συνεπώς μεγαλύτερη αυτονομία! Αυτή είναι η γνώμη μου...

george91

Από την αντιπροσωπεία της σονυ μπορω να το παραγγείλω? κ αν ναι θα πάει πιο φτηνά απ'ότι να το πάρω από δω?

John 85

Αυτό δεν το ξέρω αλλά μπορείς με ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία να το μάθεις! Συνήθως τα πουλάνε σχεδόν στην αρχική τους τιμή... Γνώμη μου να περιμένεις ένα με ενάμιση μήνα να πέσει τα 500... Εκτός αν δεν έχεις θέμα οικονομικό...

Потребителско име