Παιδιά εγώ σκέφτομαι να το πάρω το x compact, μου φαίνεται κομπλέ σε όλα αλλά με δηλιάζει η αδιαβροχοποίηση είχα παλιά τις παντόφλες απο την σειρά z (z1,z3) και επειδή είχαν πιστοποίηση ήταν μια χαρά αλλά το συγκεκριμμένο είναι αδιάβροχο χωρίς πιστοποίηση ή δεν είναι; γιατί εγω λέω πως θα είναι δεν μπορεί στην ιαπωνία να είναι και στην ελλάδα όχι ενώ είναι από τα ίδια υλικά και δεν μπορεί ξαφνικά η sony να σταματήσει το ips και να το συνεχίσει στο xz έχεις κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται; το έχει δοκιμάσει κανείς στο νερό;
2 Коментара
όπως ανέφερα φίλε μ είχα τα z1,z3 που είχα πιστοποίηση ips αλλά δεν τα είχα βάλει ποτέ στο νερό, όπως είπες και εσύ τα θέλω για τους απλούς λόγους καθημερινών ατυχημάτων εκ των οποίων και της βροχής ,με ικανοποίει αν αντέχει σε αυτά τα φαινόμενα ,για βυθίσιες όπως είπες σε πισίνα και οπουδήποτε αλλού με αφήνει σχετικά αδφιάφορο αλλά με ενδιαφέρει πολύ και δίνω έμφαση σε αυτό να καλύπτει τα καθημερινά ατυχήματα στο νερό δεν μου έχει τύχει εμένα τέτοια περίπτωση, αλλά δεν θέλω και να μου τύχει εσύ φίλε μ έχεις αυτή τη συσκευή;
Δυστυχώς όχι καθώς φαίνεται υπέροχη! Έχω το z3 compact όμως!