За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
manoysosctacalakh19

Παιδιά εγώ σκέφτομαι να το πάρω το x compact, μου φαίνεται κομπλέ σε όλα αλλά με δηλιάζει η αδιαβροχοποίηση είχα παλιά τις παντόφλες απο την σειρά z (z1,z3) και επειδή είχαν πιστοποίηση ήταν μια χαρά αλλά το συγκεκριμμένο είναι αδιάβροχο χωρίς πιστοποίηση ή δεν είναι; γιατί εγω λέω πως θα είναι δεν μπορεί στην ιαπωνία να είναι και στην ελλάδα όχι ενώ είναι από τα ίδια υλικά και δεν μπορεί ξαφνικά η sony να σταματήσει το ips και να το συνεχίσει στο xz έχεις κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται; το έχει δοκιμάσει κανείς στο νερό;

Потребителско име

1 Отговор

John 85

Φίλε μου και να είναι οι τακτικές των εταιρειών έχουν αλλάξει στο θέμα αυτό και προτείνουν τα κινητά τα πιστοποιημένα μόνο για ομιλία σε βροχή ή αν σου πέσει νερό και ούτω καθ'εξης... Έχουν απαγορέψει σχεδόν τη χρήση του κινητού σε νερό πισίνα λίμνες κλπ...με λίγα λόγια δε θα στο καλύψει η εγγύηση. Οπότε αν θες να πάρεις τη συσκευή για τους λόγους που προανέφερα ομιλία σε βροχή κλπ δε θα έχεις θέμα. Αν τη θες για υποβρυχιες φωτογραφίες δε θα στο συνιστούσα...

2 Коментара

manoysosctacalakh19

όπως ανέφερα φίλε μ είχα τα z1,z3 που είχα πιστοποίηση ips αλλά δεν τα είχα βάλει ποτέ στο νερό, όπως είπες και εσύ τα θέλω για τους απλούς λόγους καθημερινών ατυχημάτων εκ των οποίων και της βροχής ,με ικανοποίει αν αντέχει σε αυτά τα φαινόμενα ,για βυθίσιες όπως είπες σε πισίνα και οπουδήποτε αλλού με αφήνει σχετικά αδφιάφορο αλλά με ενδιαφέρει πολύ και δίνω έμφαση σε αυτό να καλύπτει τα καθημερινά ατυχήματα στο νερό δεν μου έχει τύχει εμένα τέτοια περίπτωση, αλλά δεν θέλω και να μου τύχει εσύ φίλε μ έχεις αυτή τη συσκευή;

John 85

Δυστυχώς όχι καθώς φαίνεται υπέροχη! Έχω το z3 compact όμως!

Потребителско име