CATRICE True Skin Foundation – Review: Ένα οικονομικό «διαμαντάκι» που αξίζει να δοκιμάσεις!

Έχοντας δοκιμάσει άπειρα foundations, από τα πιο ακριβά μέχρι τα πιο οικονομικά, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πώς στο εμπόριο αυτή τη στιγμή, βρίσκονται κυκλοφορίες από την drugstore κατηγορία που «κοντράρουν» επάξια ακριβά προϊόντα, αφού συνδυάζουν εξαιρετικά αποτελέσματα, σε οικονομικές τιμές.

Το True Skin Foundation της CATRICE είναι μία τρανή απόδειξη αυτού, αφού από το 2021 που κυκλοφόρησε και ήρθε στα χέρια μου, δεν έχει φύγει ποτέ από την συλλογή μου.

Μετά από τρία χρόνια λοιπόν, πλέον αποτελεί μία σταθερή επιλογή για το καθημερινό μου (και όχι μόνο) μακιγιάζ και είναι ένα foundation που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις, αν ψάχνεις κάτι που να συνδυάζει κάλυψη και flawless αποτέλεσμα, σε προσιτή τιμή!

Σε αυτό το review λοιπόν, θα σου εξηγήσω όλους τους λόγους που το αγαπώ και γιατί σου το προτείνω, με κλειστά μάτια.

Catrice Cosmetics True Skin Hydrating Liquid Foundation 10 Cool Cashmere 30ml

Υγρό make up της Catrice Cosmetics με ελαφριά υδαρή υφή, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει μέτρια προς υψηλή κάλυψη, προσφέροντας ένα φρέσκο και ανάλαφρο αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις λιπαρές ή τις ξηρές επιδερμίδες.

• Τύπος: Liquid Make Up

Τι ψάχνω σε ένα καθημερινό foundation:

• Κάλυψη που χτίζεται
  • Φυσικό αποτέλεσμα, που δεν φαίνεται cakey (βαρύ) στο πρόσωπο
  • Ανάλαφρη υφή, που δεν «σπάει»
  • Διάρκεια

Τι υπόσχεται:

• Ενυδάτωση, με υαλουρονικό οξύ και έλαιο από σπόρους καρπουζιού
  • Μεσαία προς υψηλή κάλυψη που χτίζεται
  • Ελαφριά αίσθηση
  • Φυσικό, matte αποτέλεσμα
  • Εξαφανίζει ατέλειες και κοκκινίλες
  • Μακρά διάρκεια

Packaging:

Το True Skin της Catrice, από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε, τράβηξε την προσοχή μου. Έρχεται σε ένα κομψό, γυάλινο μπουκαλάκι, με την δική του αντλία και το rose – gold καπάκι που διαθέτει ολοκληρώνει άψογα την εικόνα. Είναι προσεγμένο, με minimal γραμματοσειρά που αναγράφει τα βασικά χαρακτηριστικά και σου δίνει την αίσθηση πώς κρατάς στα χέρια σου ένα ακριβό και σίγουρα καλοφτιαγμένο προϊόν.

Σύσταση:

Ούσα λιπαρή επιδερμίδα, τα hydrating foundations για εμένα αποτελούν κάτι το «απαγορευτικό». Αυτό που όμως είναι μοναδικό στο True Skin, είναι η υπέροχη σύσταση που διαθέτει, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος και να αναδείξει με υπέροχο τρόπο την επιδερμίδα.

Έρχεται με μεσαία κάλυψη, την οποία όμως μπορείς να «χτίσεις» και να δώσεις μέχρι και αποτέλεσμα πλήρους κάλυψης και ανάλαφρη – creamy σύσταση που προσφέρει άνεση και ελαστικότητα στην εφαρμογή. Περιέχει υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και έλαιο από σπόρους καρπουζιού, έχει second skin effect (σαν δεύτερο δέρμα) και χαρίζει ένα semi – matte φινίρισμα, το οποίο αγαπώ ιδιαίτερα, χωρίς να μου εμφανίζει extra λιπαρότητα στα «προβληματικά» σημεία.

Κλείνοντας, οφείλω να αναφέρω πώς η διάρκεια του μέσα στην ημέρα είναι εξαιρετική. Σίγουρα μετά από 7-8 ώρες θα υπάρξουν κάποιες μικρές αλλοιώσεις, όχι κάτι όμως που δεν μπορείς να διορθώσεις άμεσα με ένα ελαφρύ retouch. Στο τέλος της ημέρας, παραμένει όμορφο στην επιδερμίδα μου, χωρίς να έχω εμφανίσει υπερβολική λιπαρότητα και «φεύγει» ομοιόμορφα, χωρίς να αφήνει κενά.

Εφαρμογή:

Περνώντας στην εφαρμογή και όπως προανέφερα, το True Skin είναι ένα foundation που έρχεται με ανάλαφρη, κρεμώδη σύσταση, γεγονός που κάνει την εφαρμογή του.. «παιχνιδάκι»!

Μπορείς να το εφαρμόσεις είτε με ένα buffing πινέλο, είτε με ένα makeup sponge και να πετύχεις αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, αφού βρίσκω πώς και με τους δύο τρόπους που το έχω δοκιμάσει, λειτουργεί εξαιρετικά. Ομοίως, αν βιάζεσαι, μπορείς να το εφαρμόσεις μέχρι και με τα χέρια σου, καθώς απλώνεται αβίαστα και κυριολεκτικά «γλιστράει» πάνω στο δέρμα.

Tips:

• Αν είσαι λιπαρή επιδερμίδα (όπως και εγώ) και «φοβάσαι» τα ενυδατικά foundations, σέταρε ελαφρά με μία πούδρα το αποτέλεσμα, για να «κλειδώσεις» μακριά την όποια λιπαρότητα.
  • Ένα pump από το True Skin είναι αρκετό για να καλύψεις όλο το πρόσωπο!
  • Δεν χρειάζεται να «αγχωθείς» κατά την τοποθέτηση του, καθώς δεν στεγνώνει γρήγορα άρα έχεις όλο τον χρόνο να το εφαρμόσεις με την ησυχία σου!

Εν κατακλείδι, αν είσαι στην αναζήτηση για ένα καθημερινό, οικονομικό αλλά καλό foundation, το True Skin της CATRICE είναι για εσένα!

Σε όποια κατηγορία επιδερμίδας και αν ανήκεις, το μόνο σίγουρο είναι πώς μπορεί να προσαρμοστεί παντού και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την επιδερμίδα σου!

Σχετικά Άρθρα

Πώς γίνεται το Contouring: Οδηγός για αρχάριες
Οι καλύτερες κρέμες προσώπου: Δες top κρέμες για κάθε ανάγκη
TikTok Beauty Trends 2026 – Οι νέες τάσεις που πρέπει να ξέρεις
Korean Beauty 2026: Τα προϊόντα και οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν