CATRICE True Skin Foundation – Ревю: Едно бюджетно „диамантче“, което си заслужава да опиташ!
След като изпробвах безброй фон дьо тени, от най-скъпите до най-достъпните, стигнах до заключението, че в момента има продукти от категорията на дрогериите, които достойно "конкурират" скъпите продукти, тъй като съчетават отлични резултати на икономични цени.
True Skin Foundation от CATRICE е отличен пример за това, тъй като от пускането му през 2021 г. и когато попадна в ръцете ми, никога не е напускал колекцията ми.
Така че, след три години, той се превърна в основен избор за ежедневния ми (и не само) грим и е фон дьо тен, който определено си струва да опитате, ако търсите нещо, което съчетава покритие и безупречен резултат на достъпна цена!
В този преглед ще обясня всички причини, поради които го обичам и защо го препоръчвам с затворени очи.
Течен грим от Catrice Cosmetics с лека водниста текстура, която е лесна за нанасяне и осигурява средно до високо покритие, предлагайки свеж и лек завършек. Подходящ е за всички типове кожа, дори за мазна или суха кожа.
- Тип: Течен грим
Какво търся в ежедневен фон дьо тен:
- Наслояващо се покритие
- Естествен завършек, който не изглежда като маска на лицето
- Лека текстура, която не "се напуква"
- Дълготрайност
Какво обещава:
- Хидратация, с хиалуронова киселина и масло от динени семки
- Средно до високо наслаяемо покритие
- Леко усещане
- Естествен, матов завършек
- Прикрива несъвършенства и зачервявания
- Дълготрайност
Опаковка:
True Skin от Catrice, от момента на пускането му, привлече вниманието ми. Той идва в елегантна стъклена бутилка, със собствена помпа и розово-златиста капачка, която перфектно завършва визията. Изработен е добре, с минимален шрифт, който изброява основните характеристики и ви дава усещането, че държите скъп и определено добре направен продукт в ръцете си.
Препоръка:
С мазна кожа, хидратиращите фон дьо тени обикновено не са за мен. Въпреки това, това, което прави True Skin уникален, е неговата чудесна формулация, която може да се адаптира към всички типове кожа и красиво да подчертае тена.
Той предлага средно покритие, което можете да изградите до пълно покритие, и има лека, кремообразна текстура, която осигурява комфорт и гъвкавост при нанасяне. Съдържа хиалуронова киселина за хидратация и масло от семена на диня, има ефект на втора кожа и придава полуматов завършек, който особено харесвам, без да добавя допълнителна мазнина към "проблемните" зони.
В заключение, трябва да спомена, че неговата дълготрайност през деня е отлична. Разбира се, след 7-8 часа ще има някои малки промени, но нищо, което не може да бъде веднага поправено с леко ретуширане. В края на деня остава красив на кожата ми, без прекомерна мазнина, и избледнява равномерно, без да оставя петна.
Приложение:
Преминавайки към приложението и както споменах по-рано, True Skin е фон дьо тен с лека, кремообразна текстура, което прави приложението му... "лесно като детска игра"!
Можете да го нанесете както с четка за разнасяне, така и с гъба за грим, за да постигнете безупречен резултат, тъй като установих, че работи отлично и с двата метода, които съм опитала. Също така, ако бързате, можете дори да го нанесете с ръце, тъй като се разнася без усилие и буквално "се плъзга" по кожата.
Съвети:
- Ако имате мазна кожа (като мен) и се "страхувате" от хидратиращи фондьотени, леко фиксирайте резултата с пудра, за да "заключите" всяка мазнина.
- Една помпа от True Skin е достатъчна, за да покрие цялото ви лице!
- Няма нужда да се "стресирате" по време на нанасяне, тъй като не изсъхва бързо, така че имате цялото време да го нанесете спокойно!
В заключение, ако търсите ежедневен, достъпен, но добър фондьотен, True Skin на CATRICE е за вас!
Независимо от типа на кожата ви, единственото сигурно нещо е, че може да се адаптира навсякъде и да подчертае кожата ви по най-добрия възможен начин!

бъдете първият, който остави коментар