Adidas Advantage Review | Τα οικονομικά λευκά sneakers που θα αγόραζα ξανά και ξανά

Αν υπάρχει ένα ζευγάρι παπούτσια που έχει αναδειχθεί στο μεγάλο πρωταγωνιστή της γκαρντρόμπας κάθε γυναίκας, αυτό είναι σίγουρα τα sneakers.

Ιδιαίτερα εκείνα σε λευκό χρώμα αποτελούν μια διαχρονικά κομψή επιλογή που μπορεί να συμπληρώσει κάθε outfit κάθε στιγμή της ημέρας. Με το athleisure look να είναι ό,τι πιο hot τα τελευταία χρόνια, τα sneakers δεν είναι πλέον μόνο για το γυμναστήριο, αλλά και για τη βόλτα, το γραφείο, αλλά και μια χαλαρή βραδινή έξοδο.

Τα πιο δημοφιλή όλων των λευκών sneakers είναι το δίχως άλλο τα γνωστά σε όλους Stan Smith, τα οποία λίγο πολύ όλοι είχαμε κάποια στιγμή στην ντουλάπα μας. Καθώς εγώ προσωπικά τα φορούσα υπερβολικά συχνά, “έσπαγαν” μετά από κάποιους μήνες με αποτέλεσμα κάθε σεζόν να χρειάζεται να αγοράζω νέα. Αποφάσισα λοιπόν να βρω μια πιο οικονονική εναλλακτική των αγαπημένων μου sneakers και μετά από αρκετό ψάξιμο τη βρήκα και μάλιστα στην ίδια την Adidas. Περίπου 1,5 χρόνο μετά κι αφού τα έχω τεστάρει αρκετά, είμαι έτοιμη να σου μιλήσω για τα νέα αγαπημένα μου λευκά sneakers, τα Adidas Advantage, κάνοντας ένα ολοκληρωμένο review.

Επίτρεψέ μου να σου συστήσω τα Adidas Advantage Sneakers!

Πρόκεται για λευκά sneakers σε κλασική και ταυτόχρονα μοντέρνα γραμμή, εμπνευσμένα από το τένις. Δένουν με κορδόνια, έχουν εξωτερική σόλα από καουτσούκ για απόλυτη πρόσφυση και χρωματιστό πίσω μέρος (θα τα βρεις σε ροζ, μπλε, κόκκινο, πράσινο, total white κ.ά). Εγώ επέλεξα εκείνα με φούξια πίσω μέρος.

Adidas Advantage Sneakers Cloud White / Better Scarlet

adidas Advantage Sneakers Cloud White / Better Scarlet
  • Κανονική εφαρμογή
  • Συνθετικό επάνω μέρος
  • Υφασμάτινη επένδυση
  • Εσωτερικός πάτος Cloudfoam

Αυτά τα adidas παπούτσια με τένις έμπνευση συνδυάζουν κλασικό look και μοντέρνα άνεση. Η στενή γραμμή χαρίζει μαλακή αίσθηση ενώ αγκαλιάζει το πόδι σου. Περπάτα με αυτοπεποίθηση και απόλυτη πρόσφυση σε κάθε είδους επιφάνεια. Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από Primegreen, μια σειρά από ανακυκλωμένα υλικά υψηλών επιδόσεων.

Όπως μπορείς να δεις, θυμίζουν αρκετά τα γνωστά Stan Smith σαν στιλ, ενώ μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως είναι το ίδιο άνετα και ευκολοφόρετα. Συνδυάζονται με τα πάντα, από παντελόνια γραφείου, μέχρι ανοιξιάτικα φορέματα και φούστες, ενώ χάρη στο χρωματιστό πίσω μέρος τους χαρίζουν κι αυτό το πολύ ενδιαφέρον pop of colour σε κάθε outfit.

Adidas Advantage

Adidas Advantage vs Stan Smith

Αν με ρωτάς, και τα δύο sneakers είναι εξίσου stylish κι άνετα. Αυτό που με κάνει να θέλω να δώσω τον “πόντο” στα πρώτα είναι καθαρά η τιμή τους. Κατά μέσο όρο θα τα βρεις γύρω στα 45 ευρώ (φυσικά αυτό εξαρτάται κι από το χρώμα που θα επιλέξεις), ενώ αν φοράς μικρό νούμερο (βλ. μέχρι 39) μπορείς να τα βρεις ακόμα φθηνότερα στα παιδικά και πιο συγκεκριμένα γύρω στα 30-35€.

Όπως καταλαβαίνεις, είναι περίπου 50% φθηνότερα από τα Stan Smith χωρίς να στερούνται στιλ και άνεση. Όσον αφορά τώρα την αντοχή τους, θα έλεγα πως μέσα σε αυτόν τον 1,5 χρόνο που τα έχω, παρατήρησα παρόμοια φθορά με τα Stan Smith (λίγο “σπάσιμο” του δέρματος και ελαφριά φθορά των κορδονιών) αλλά λόγω διαφοράς τιμής εγώ προσωπικά μπορώ να τους το συγχωρήσω.

Εν κατακλείδι, αν είσαι στην αναζήτηση για ένα καθημερινό, οικονομικό λευκό ζευγάρι sneakers, τα Adidas Advantage είναι σίγουρα μέσα σε εκείνα που θα σου πρότεινα.

Σχετικά Άρθρα

Fashion Trends: Τι θα φορεθεί το 2026
Δημοφιλή γυναικεία sneakers από την Nike
Πώς να φορέσεις το Cloud Dancer, το χρώμα του 2026 από την Pantone
Τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια (2026)