Чанта Pinko Ревю | Чантата, която ме кара да изглеждам безупречно от сутрин до вечер

Чанта за жени от естествена кожа Pinko Love One Top в черно

Pinko Love One Top Кожена Дамска Чанта Ръчна Черна
  • Идеален избор за всички часове на деня
  • С подвижна презрамка
  • Състав: 100% Кожа (Естествена)

Мини чанта Love Bag One с горна дръжка Light от мека, копринена кожа с леко, подвижно оформление.

Закопчалката е украсена с емблематичната метална катарама Love Birds Diamond Cut.

Аксесоарът има подплатена вътрешност от микрозамша и джоб с цип.

Регулируема и сваляема кожена презрамка и горна дръжка.

• Подплата: 100% ПАМУК
  • Кожа: 100% ТЕЛЕШКА КОЖА, 100% ГОВЕЖДА КОЖА
  • Аксесоари: 100% Цинк
  • Височина: 15 см
  • Ширина: 7 см
  • Дължина: 21 см

Ако обичаш модата и следиш много fashionistas в Instagram, със сигурност си виждала доста пъти в началната си страница да „изскачат“ чанти Pinko. След като имам своята вече повече от две години, съм тук, за да ти кажа дали инвестицията си заслужава или не.

Чантите на Pinko се отличават по различни причини:

1. Дизайн и стил: Чантите на марката се отличават с модерни, но същевременно вечни дизайни, които определено не остават незабелязани. Голям плюс е фактът, че те се предлагат в широка гама от цветове, включително много пастелни нюанси.

2. Висококачествени материали: Чантите на Pinko са изработени от висококачествени материали, като естествена кожа, които им придават издръжливост и естетика.

3. Разнообразие: Pinko предлага широка гама от чанти, от чанти за рамо и чанти през тяло до големи чанти и клъчове, като по този начин задоволява нуждите и вкусовете на повечето жени.

4. Разпознаваемо лого: Логото на Pinko (с птиците) е лесно разпознаваемо и често е част от дизайна на чантата, което прави всяка визия по-стилна и "скъпа".

Техните основни предимства (винаги според мен!)

1. Въпреки че по никакъв начин не са икономични, цената им е в този сладък диапазон, където с малко спестяване можете сравнително лесно да си позволите една, винаги в сравнение с други дизайнерски чанти.

2. Въпреки че наистина съм "износила" моята чанта Pinko, тя не е претърпяла никакви щети. Особено през първата година, когато я имах, я носех почти ежедневно и тя не се е износила ни най-малко.

3. Повечето чанти Pinko, тъй като имат "матови" метални детайли, могат да се носят от сутрин до вечер.

4. Поради простотата на техния дизайн, но и разпознаваемото им лого, което украсява повечето чанти Pinko, те добавят допълнителни стилови точки и естетика на старите пари към всяка визия.

5. Поне повечето от тях са вечни и не вярвам, че ще се считат за извън мода в близко бъдеще.

6. Те се почистват лесно с влажна микрофибърна кърпа.

Нашите предложения

Свързани статии

Чантите GUESS, които би избрала една модна икона
Тенденции в цветовете 2026: Тийл
Формата на чантата за 2026: Защо Barrel Bag измества всяка друга чанта в гардероба ти
Модни тенденции: Какво ще се носи през 2026