Lip Care

Ερωτήσεις στην κατηγορία Lip Care (4)

Κάνε μια ερώτηση

Δε βρίσκω πλέον για τα χείλη το chapstick. Υποθέτω πως καταργήθηκε. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι αντίστοιχα καλό με αυτό; Για εμένα ήταν το καλύτερο!

10 Απαντήσεις

• Έχω δοκιμάσει κυριολεκτικά τα ΠΑΝΤΑ και δε λειτουργεί κανένα όπως το chapstick, το medicated συγκεκριμένα. Παρόλ' αυτά βρήκα προημερών σε ένα φαρμακείο κάποια λιποζάν μιας εταιρείας που λέγεται blistex, και έχουν ένα που είναι το κοντινότερο που έχω δοκιμάσει στο chapstick. Λέγεται blistex lip relief cream. Δοκίμασε το!

• michatza

Να πω επίσης ότι μέσα σε 2 μέρες έχει κάνει όση δουλειά δεν έκαναν όλα τα υπόλοιπα μαζί τον τελευταίο χρόνο (συμπεριλαμβάνοντας και το cicaplast στη lip balm και την κρέμα μορφή του)

• agria__melissa

Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ!

• Δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο!!! Και για εμένα ήταν ο,τι καλύτερο είχα δοκιμάσει!!!

• Ακόμα κυκλοφορούν κανονικά κ στο Σκρουτζ.

Εγώ θα σου πρότεινα της Λάουτα ή το μπλε από apivita

• agria__melissa

Ευχαριστώ. Μπορεί να δοκιμάσω το Laouta. Το μπλε της Apivita είναι εντελώς αναποτελεσματικό σε εμένα.

• michatza

Το μπλε της apivita δεν κάνει απολύτως τίποτα, και είναι και από τα λιποζάν που αρχίζουν και διαλύονται στις 10 εφαρμογές. Εμένα κόπηκε στα δύο!

• Cicaplast εξαιρετικο

• Προσωπικά μαρεσουν πολύ τα lip balm της Κικο. Ειναι απίστευτα ενυδατικα. Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για το balm της Laouta

• avene cold cream για τα χειλη αυτο με το ασπρο καπακι σε φαρμακεια

• Erythro Forte Lip Balm 25ml.

• Tα κοντινότερα στα chapstick είναι τα crazy rumors. Πολύ ενυδατικά και 100% organic. Ωραίες και πρωτότυπες γεύσεις. Η σειρά Hibiskiss έχει και φυτικά χρώματα. Είναι από USA και υπάρχουν σε λίγα φαρμακεία και στο Internet.

• Ναι είναι το καλύτερο στο είδος του. Το λιποσαν βγάζει μόνο χρώμα. Κ κάνα δυο αλλά που είχαν δοκιμάσει δεν έκαναν τίποτα το ιδιαίτερο. Αυτό ενυδάτωνει κ θεραπεύει τα σκάσαμε α χείλη. Εγώ το βρήκα τυχαία σε ένα φαρμακείο κ πήρα 5 για να έχω. Τόσο πολύ το αγαπώ. Θα συνηστουσα αν έχετε κάποιον συγγενή Αμερική να σας το φέρει. Είναι παμφηνα εκεί κ σε πολλές γεύσεις

• agria__melissa

Δεν έχω συγγενή στο εξωτερικό και ούτε είμαι εξοικειωμένη με παραγγελίες από εκεί (πχ. amazon κτλ). Αναγκαστικά θα χρησιμοποιώ άλλα, λιγότερα ικανοποιητικά ή πιο ακριβά, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί προϊόντα που είναι "κινήσιμα" δεν υπάρχουν στην αγορά μας πια. Ευχαριστώ.

• angelzouganeli

Το chapstick το προμηθευτηκα απο το pharmacy4you στην Πατρα με παραγγελια. Θα συμφωνησω πως ειναι διαχρονικο και εξαιρετικο.

• To Wild berries εννοείς??? Κι εγω απογοητευτηκα που δν κυκλοφορει πιά.Μονο αυτο φορουσα.......

• agria__melissa

Εννοώ όλη τη σειρά Chapstick.

• Marina.zoup

Η βαζελίνη είναι η απάντηση σ' όλα. Απίστευτα αποτελεσματικό και τα χειλη σας θα είναι πάντα ενυδατωμένα και μαλακά.Υπάρχει αντίστοιχα και η βαζελίνη με χρώμα αν ψαξετε θα βρειτε εχει το σκρουτζ.