Biberoane bebelusi

Întrebări pentru categorie Biberoane bebelusi (4)

Pune o întrebare

Ξέρει κανείς γιατί όταν πίνει το μωρό από το Easy Active™ Baby Bottle 330ml, γίνεται φλατ η θηλή και δε ρουφάει; Πρέπει να την αφήσει να πάρει αέρα για να γεμίσει πάλι με γάλα.

5 Răspunsuri

• Απλά το μωρό σας ρουφά με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή που μπορεί να δώσει η βαλβίδα αέρα του μπιμπερό της mam που έχετε. Τα Dr. Brown's με το καλαμάκι δεν έχουν τέτοια θέματα.

• itsathina

Dr. Brown's έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένη, αλλά κουράστηκα με όλα αυτά τα εξαρτήματα και είπα να αλλάξω. Πεταμένα λεφτά όλα τα άλλα τελικά!!

• Πρέπει να παρεις μπιμπερό με καλαμάκι που έχει μέσα όπως τα Dr Brown. Γιατί όλα τα αλλά είναι δυσλειτουργικα

• itsathina

Dr. Brown's έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένη, αλλά κουράστηκα με όλα αυτά τα εξαρτήματα και είπα να αλλάξω. Πεταμένα λεφτά όλα τα άλλα τελικά!!

• έχει μια μικρή βαλβίδα στη θηλή, η αλήθεια είναι δεν καταλάβει ακόμα πως πρέπει να είναι για να λειτουργεί, αλλά μερικές φορές που λειτουργεί δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα που λέτε. Ψάξτε το. Ισχύει για τα Dr Brown, αλλά εμάς αυτή η θηλή βόλεψε περισσότερο απ'όλα τα δίδυμά μας, οπότε έχουμε γεμίσει τέτοια :)

• Απλά αλλαγή νούμερου θηλής θέλετε. Δεν έχει καμία σχέση με καλαμάκια κλπ. Τα dr brown παρότι ότι όντως κάνουν δουλειά με κολικούς δεν βόλεψαν κανένας από τους δύο. Ο μεγάλος βολεύτηκε μόνο με chicco well being και ο μικρός τώρα με MAM. Απλά αλλάξτε θηλή.

• Λογικά δεν έχει ανεπίστροφη βαλβίδα στη θηλή. Εμάς τα NUK μασ έχουν βολέψει πολύ.