'Εχω ενα μωρακι 4 μηνών και από το μαιευτήριο ξεκινήσαμε το frisolac 1. Γενικά πάντα ήταν ανήσυχο, απλά τωρα έχει αυξήσει τις αναγωγές και έχει μειώσει τα ml. Εσείς με ποιο γάλα είστε ευχαριστημένοι;
Προσωπικά και στα δύο μωρα μου έδινα nestle nan optipro (επίσης το είχαν ξεκινήσει από το μαιευτηριο), χωρίς κανένα πρόβλημα...Ωστόσο, δυστυχώς αυτό έχει να κάνει με το πως θα κάτσει στο δικό σας μωράκι το κάθε γάλα...
Κι εμείς ξεκινήσαμε με frisolac post discharge λόγω προωρότητας για να πάρει βάρος, αλλά ήταν απίστευτα βαρύ για το μωρό και μόλις φτάσαμε το επιθυμητό βάρος, αμέσως αλλάξαμε... Δυστυχώς αλλάξαμε αρκετά γάλατα και τώρα έχουμε καταλήξει στο Nan Expertpro Ha, που είναι υποαλλεργικό και προς το παρόν είναι εντάξει! Μία άλλη επιλογή είναι και το Νan bio 1 που είμαι βιολογικό και έχει πολύ ελάφια σύνθεση και δεν περιέχει φοινικέλαιο! Δοκιμάστε να δείτε πιο θα ταιριαξει στο μωράκι σας, καλή επιτυχία!
Ξεκινήσαμε τελικά το frisolac AR το αντιαναγωγικο παροτι δεν ειχαμε ιδιαίτερες αναγωγές και η αλήθεια είναι ότι μεσα σε δυο εβδομάδες έχουμε αυξήσει αρκετα τα ml του γεύματος. Του δοκίμασα εν τω μεταξυ το NAN Optipro 1 αλλα δεν το ήθελε καθόλου. Ευχαριστώ πολύ που ανταποκριθήκατε στην ερώτησή μου! Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!
Καλησπέρα από το νοσοκομείο επερνε το almiron prosyneo γιατί και εμείς είχαμε αναγωγές...όταν τρώει την το κουνάτε να ρεφτει καλά στους 6 μηνών τέρμα σταμάτησαν
Καλησπέρα σας! Εμείς μείναμε ευχαριστημένοι με το Sanilac 1,και τώρα είμαστε στο 2. Άρεσε στο μωράκι, το χορταινει και δεν μας έκανε κανένα προβλημα. Ούτε αναγωγές, άντε μέχρι τους 6 μήνες 3 φορές, κενώσεις καλές. Την στιγμή που το ξεκινήσαμε άργησε να κάνει κακά της 3 μέρες....έπειτα όμως κάθε μέρα έκανε τις κενώσεις 1-2 φορές....το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Εμείς δυσκολευτηκαμε πάρα πολύ με τα γάλατα. Λόγο πρόωρο το μαιευτήριο μας έδωσε υποαλλεργικο το almiron pepti. Μετά αλλάξαμε σε γιώτης το μωρό μας το έπινε μια χαρά και ξαφνικά μείωνε τα ml που έπινε και σταματούσε να το πίνει είχε κολικούς πήραμε για κολικούς και για παλινδριμηση γιώτης κ έγινε πάλι το ίδιο έπινε κ μετά έπεφτε στα ml. Μετά frisolac παλινδρομισης ξανα εγινε το ίδιο. Μετά πήραμε πάλι υποαλλεργικο novalac allernova AR που πρότεινε ειδικός γιατρός ήταν απαίσια η γεύση του το έπινε με το ζόρι για αρκετό καιρό. Έπειτα κάναμε όλα τα τεστ αλλεργίας και τελικά δεν έχει πουθενά αλλεργία. Και έτσι καταλήξαμε στην νέα σύνθεση της Νουνου frisolac comfort cm που είναι και για κολικούς και παλινδρομισης αναγωγες κλπ καλύπτει πολλά το πίνει πλέον ευχάριστα και ανεβαίνει και η ποσότητα στα ml.
Ποια τεστ κάνατε για αλλεργία?? Μας είπε η παιδιατρος ότι έχει αλλεργία στο γάλα,αλλά η παιδογαστρεντερολογος αμφιβάλλει ακόμα! Βέβαια παίρνουμε ειδικό γάλα υπό αλλεργικό!
Καλησπέρα..
Είχαμε το ίδιο πρόβλημα, και μας πρότεινε ο παιδίατρος το humana ac από τότε έχουν σταματήσει οι κολικοι και έχουμε κενώσεις καθημερινά από εκεί που έκανε μέρες..
Προσωπικά έμεινα αρκετά ευχαριστημένη, το παίρνει από 3 μηνών και τώρα είναι στον 7..και είμαστε πολύ καλά..