Έχει κάποιος πλύνει ηλεκτρική κουβέρτα ? βλέπω ότι κάποιες πλένονται αλλά φοβάμαι μη χαλάσει. Πως αλλιώς μπορεί να καθαριστεί ?

12 Răspunsuri

• Εγώ είχα μια beuer διπλή για πάνω από 10 χρόνια, την έπλενα μόνη της στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς και την άφηνα να στεγνώσει απλωμενη, όχι διπλωμένη. Εδώ να επισημάνω ότι είχα αφαιρέσει πρώτα τα χειριστήρια και πρόσεχα πολύ να είναι εντελώς στεγνές οι υποδοχές πριν τα ξανά ενώσω.

• εγώ, έχω χρόνια primo, αφού αφαιρέσω πρώτα τα χειριστήρια, την διπλώνω και την πλένω στο πλυντήριο με μηδενικες στροφές στυψίματος, δεν έχει πάθει τίποτα, άπλωμα πάνω στα σχοινιά, όχι με μανταλάκια, την αφήνω μια - δυο ημέρες, δίπλωμα και στο κουτί της.

• Αν είναι πλενόμενη, στους 30 βαθμούς σε πρόγραμμα "πλύσιμο στο χέρι" ή "για ευαίσθητα" και ιδανικά χωρίς στύψιμο. Εντάξει πρόσεχε μη λερώνεται και θέλει συνέχεια πλύσιμο. Αλλά για 2-3 φορές το χειμώνα δεν έχει κανένα πρόβλημα

• Βεβαίως και πλένονται. Εχω πλύνει στο πρόγραμμα για τα μάλλινα, με μαλακτικό. Χωρίς τα χειριστήρια. Στίβεται όπως τα μάλλινα, στεγνώνει στην απλώστρα. ΟΧΙ στεγνωτήριο

• Τις πλένω εδώ και χρόνια που χρησιμοποιώ ηλεκτρική κουβέρτα κανονικά στο πλυντήριο, απλά βγάζω τα χειριστήρια. Δεν παθαίνουν τίποτα.

• δεν εχω πλυνει ακομα καμμια αλλα αν... θα την εβαζα σε μακροστενη λεκανη και με απλες κινησεις με βεντουζα νιπτηρα θα επλενα απαλα- χειροκινητα... μεσα σε πλυντηρο με τα στυφογυρισματα δεν μου φαινεται σωστο... δεν προκειται βεβαια για τα εκατομυρια αλλα γιατι να καταστρεφουμε κατι ενω αντεχει την πιο απλη πλυση

• maktzou

δεν βάζουμε το πρόγραμμα για στίψιμο, πλένονται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς διπλωμένη και χωρίς στίψιμο

• flora_moudilou

Εγώ της άλλαξα τα φώτα..χα χα χα!!! Τώρα παρήγγειλα άλλη..

• Έχω ηλεκτρικό υπόστρωμα της nef nef, είμαι πολύ ευχαριστημένη.
    Έχω έχω αφαιρέσει τον μηχανισμό παροχής ρεύματος κι έχω ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες που έχει μέσα η συσκευασία. Αν το κάνεις κι εσύ δεν πιστεύω ότι θα έχεις κάποιο θέμα. Θα σου πρότεινα να πωληθεί καλοκαιρινούς μήνες για να είσαι σίγουρος ότι έχει στεγνώσει κ δεν κρατάει υγρασία...!

• Εγώ την έπλυνα και χάλασε πάντως

• Ναι η δικιά μου πλενεται δεν έπαθε τίποτα στην χαμηλή θερμοκρασία εννοειτε!

• την πλενω στο πλυντηριο συχνα κανενα προβλημα

• kiradivini

κουβερτα οχι υποστρωμα

• evi_s1649

Εγώ τις πλένω στη μπανιέρα με απαλές κινήσεις.... Τις στέγνωσα στην απλώστρα χωρίς μανταλάκια... Εννοείται έχω βγάλει τα χειριστήρια και για την ώρα... όλα λειτουργούν μια χαρά!

• δεν χαλαει τη βαζησ στην μπανιερα με χλιαρο νερο και υγρο απορηπαντικο την αφηνησ μεσα για 15 και την πλενεισ ωποσ τα μαλινα την απλονησ 3 μερεζ χωρισ βροχη και ειναι ετιμη μη πληνετε και τα καλοδια μαζι σηγνωμη για την ορθογραφια

• Καλησπερα σας μπορει να με βοηθησει καποιος οσον αφορα για την ηλεκτρικη κουβερτα αν πλυθει μετα αν την βαλεις στην πριζα να την στρωσεις μπορει να παθεις ηλεκτροπληξια λογω που την πλυναμε ???

• net1

Πρώτα να στεγνώσει ΤΕΛΕΙΩΣ και μετά την βάζουμε στα ρεύματα. Αλλιώς πας για πιθανή ηλεκτροπληξία.