Διακοπτης απο την αλλη μεριά

Ερωτηση του 1.000.000, εγω εχω μια ηδη που την εχω στην δεξια πλευρα του κρεβατιου και ο διακοπτης με τον ανταπτορα ειναι απο την μερια την δεξια. Στο διπλο κρεββατι ομως εαν θελει καποιος να παρει μονή κουβερτα για την αριστερη πλευρα υπαρχει καποια που να τον εχει απο την αλλη μεριά ?

Γιατι αλλιως θα περναει αναμεσα απο τον αλλων! η δυνατοτητα για διπλό υπόστρωμα δεν υπάρχει.

4 Отговора

• Απλά τη στρώνεις ανάποδα, οπότε ο διακόπτης έρχεται από την άλλη πλευρά. Ίσως να αισθάνεσαι λίγο πιο χοντρό το σημείο του καλωδίου, αλλά κατά τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα.

• Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και επειδή δεν έβρισκα κάτι πήγα στην λύση να υπάρχει ένας αντάπτορας στη μέση του κρεβατιού και με την προέκταση του καλωδίου έφερνα απλώς το χειριστήριο στην αριστερή πλευρά..κάτι που δεν βολεύει καθόλου, ειδικά στο στρώσιμο των σεντονιών. Εν τέλει πήρα διπλή και έκανα τη δουλειά μου. Αλλά αν υπάρχει κάποιος που το έχει λύσει το θέμα, ας μας πει κι εμάς να ξέρουμε!!

• Vassilis Contogeorgos

Σε ευχαριστώ, ειναι μια λυση αλλα οπως λες δεν βολευει, πολυ καλωδιο στο κρεβατι :)
      Νομιζω τελικα οτι δεν υπαρχει κατι για "αριστερα", κρίμα δεν το καταλαβαινω πως δεν το εχει σκεφτει καποιος οτι χρειάζεται.

• την βάζεις ανάποδα, ή το πάνω κάτω και έχεις στα πόδια τον διακόπτη

• Την γυρννας από την άλλη.δεν έχει πάνω και κάτω οψη