Κρεβάτια Σκύλων

Ερωτήσεις στην κατηγορία Κρεβάτια Σκύλων (3)

Κάνε μια ερώτηση

Υπάρχει κάποιος τύπος κρεβατιού για εξωτερικό χώρο που να μην μπορεί να το φάει ο σκύλος; έχω δοκιμάσει τα πάντα και όλα καταλήγουν κομφετί.

4 Απαντήσεις

• Νομίζω πως το σκυλάκι σου θέλει εκπεδευτη!!!

• Oταν ο σκύλος είναι μόνιμα έξω από το σπίτι γίνεται σχεδόν πάντα έτσι. Τα σκυλιά είναι ανθρωποκεντρικά και έχουν ανάγκη να ζουν κοντά σου. Εχω 4 σκύλους μέσα στο σπίτι, από 30-50 κιλά και συμπεριφέρονται όλοι ανεξαιρέτως σαν κυρίες. Δεν τρώνε τίποτε δεν σκίζουν δεν κατουράνε, περιμένουν υπομονετικά όποια ώρα γυρίσω γιά να βγούν. Και δεν είναι τα πρώτα σκυλιά της ζωής μου. Εχω σκυλιά τουλάχιστον 50 χρόνια.

• Μηπως να κοιταξεις κάτι σε πλαστικο σπιτάκι και απλα να του βάζεις μαξιλαρια φθηνα μεσα? Επίσης μπορεις να τους βάζεις και κανα παιχνίδι που ναι μεν θα το μασαει αλλα να μην μπορει να το σπασει ώστε να ασχολείται με αυτο ? όπως καποιο κονγκ ?

• giannisano

της εχω πάρει κονγκ και επίσης αν βάλω μαξιλάρι μέσα στο σπιτάκι θα το κάνει κομμάτια κ αυτό ! ευχαριστώ για τη βοήθεια

• Στρώμα για κούνια μωρού! Το έχω έξω στην δικιά μου και είναι το μόνο που έχει επιβιώσει έχουμε κλείσει ένα χρόνο