Саундбар

Въпроси за категорията Саундбар (15)

Задаване на въпрос

Έχω μια Smart TV και θέλω να εμπλουτίσω τον ήχο με ένα σύστημα 5.1, είναι σημαντικό να πάρω μία ηχόμπαρα με DTS, X?

4 Отговора

• Το soundbar πρέπει να υποστηρίζει τα ίδια ηχητικά πρωτόκολλα που έχει η τηλεόρασή σου. Αλλιώς είναι άχρηστο. Ελπίζω να ήμουν σαφής.

• Sakis Kan.

Φίλε μου αν την συνδέσεις απευθείας στην τηλεόραση τότε ναι, θα πρέπει να έχουν και τα δύο ίδια ηχητικά πρωτόκολλα. Αν όμως έχει η ηχόμπαρα ίδια πρωτόκολλα με μια άλλη πηγή, πχ με ένα bluray player ή tv box, τότε συνδέεις την ηχόμπαρα απευθείας με την πηγή και θα παίζει κανονικά! Παράδειγμα: Βάζεις το hdmi πχ του tv box απευθείας στην ηχόμπαρα και το hdmi της ηχόμπαρας στην τηλεόραση και θα παίζει! Εγώ έτσι έκανα σε κάποιες ταινίες που έχουν ήχο dts hd που υποστηρίζει η ηχόμπαρα μου αλλά όχι η τηλεόραση και με αυτόν τον τρόπο παίζει τώρα κανονικά λόγω ότι υποστηρίζει dts hd το tv box μου!

• Giorgos______

Να κάνω μια χαζή ερώτηση, το Nvidia shield έχει μια θύρα hdmi, αν το συνδέσω με την ηχομπαρα μετά το box πως θα συνδεθεί στην tv;

• Vasilis_Georgiadis1969

αυτή η πρόταση του Sakis Kan. δεν σε βολεύει; ''βάζεις το hdmi του tv box απευθείας στην ηχόμπαρα και το hdmi της ηχόμπαρας στην τηλεόραση''

• Όχι δεν είναι. Υπάρχουν και ολοκληρωμένα συστήματα 5.1 με ηχεία, κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις χωριστά (ενισχυτή + ηχεία) και άλλες λύσεις που δεν περιλαμβάνουν μπάρα. Η ηχόμπαρα είναι μια αρκετά καλή λύση αλλά σίγουρα όχι η μοναδική και όχι απαραίτητα η καλύτερη. Καλό θα είναι να επισκεφθείς καταστήματα και να ακούσεις και τις ηχόμπαρες και άλλες λύσεις και να δεις τι σου κάνει καλύτερα, ακουστικά αλλά και οικονομικά.

• Bananas21

καλησπέρα σε όλους!έχω μια samsung 55 2022.smart tv με hdmi arc υποδοχή για ήχο...θέλω να μου προτείνετε κάποιο σετ home cinema για ταινίες και για το play station..όχι πολύ ακριβώ...σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων..ασυρματο κατά προτίμηση

• Αν το μόνο σου μέλημα είναι να εξάγεις τον ήχο από μπροστά (όλες οι τηλεοράσεις τον εξάγουν από πίσω ή/και προς τα κάτω), τότε κάθε ηχείο 2.0 που συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με την τηλεόραση κάνει.

• δεν συνδέεται με TV εάν η tv δεν έχει έξοδο,