Power Banks

Ερωτήσεις στην κατηγορία Power Banks (29)

Κάνε μια ερώτηση

Πως επηρεάζουν τα watt ένα powerbank? Βλέπω powerbanks ίδιας χωρητικότητας με διαφορετικά watt και η τιμή φαίνεται να αυξάνεται με βάση τα watt. Πόσα watt να προτιμήσω για οικιακή χρήση? 18, 20, 50?

6 Απαντήσεις

• Καλησπέρα, όσα περισσότερα Watt τόσο γρηγορότερα φορτίζει και το κινητό/συσκευές σου (εφόσον υποστηρίζουν quick charge). Πιστεύω καλό είναι από 22.5w και πάνω γτ εκεί μπαίνει το quick charge σε νορμάλ αμπέρ. Τώρα... Μπορείς και να πάρεις 20w άμα έχουν μεγάλη διαφορά στη τιμή. Αυτή είναι η γνώμη μου

• Kostas_N97

μεταξύ των 22.5w και των 65w είναι αναλογική και η αύξηση της ταχύτητας φόρτισης? (χ3?)

• kostahon

Θεωρητικά ναι, αλλά αυτό εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Κυρίως πρέπει να υποστηρίζει την ταχεία φόρτιση η συσκευή και το καλώδιο φόρτισης

• nikiforos_t

Ναι, εντάξει. Eπιπλέον δηλώνει τον ρυθμό φόρτισης του powerbank

• αναλογα τι θες να φορτισεις. Εαν θες κινητο, τα περισσοτερα φορτιζουν με 20watt, εαν καποιο ταμπλετ η λαπτοπ, θες 45-65watt μεσο ορο. Εγω πχ θελω 100watt, γιατι εχω κονσολα χειρος που φορτιζει με 65watt και κινητο που φορτιζει με 30watt

• Simeon_Mpitsaxis

Καλημέρα έχω πάρει το Μotorola το καινούργιο τι μου προτείνετε να πάρω parure Bank για φόρτιση με πόσα Amper

• Spaik888

ότι watt γράφει το τηλέφωνο σου ότι φορτίζει και την ίδια εταιρία με το τηλέφωνο σου για να έχεις γρήγορη φόρτιση και με το πρωτόκολο της εταιρίας.

• άμα έχεις Iphone μην ψάχνεις για πάνω απο 20W γτ τα iphone φορτίζουν γρήγορα στα 20w οπότε αν πάρεις παραπάνω τζάμπα θα πληρώσεις υπεραξία

• Θα πάρεις ένα power bank ότι watt γράφει το τηλέφωνο σου ότι φορτίζει και την ίδια εταιρία με το τηλέφωνο σου για να έχεις γρήγορη φόρτιση με το πρωτόκολο της εταιρίας. Δηλαδή έαν σου λέει το τηλέφωνο γρήγορη φόρτιση στα 33 W Θα πάρεις powerbank στα 33 w. Αν λέει 80 w θα πάρεις power bank 80 w. Τώρα αν δεν θες να έχεις γρήγορη φόρτιση παίρνεις και με 20 w αλλά θα αργεί να φορτίσει.

• Καλησπέρα όσο περισσότερα τόσο πιο γρήγορα θα φορτίζει

• 18

• claoudio13

Έχω 2 PBank ΜΟΝΟ αν πάω ταξίδι βαζω το κινητό στο μεγάλο το 15κ(το μικρό το έχω χάσει κάπου στο σπιτι)(άλλο η πρίζα μας που ειναι ρυθμιζόμενη να δινει τα ιδια αλλα να μην εχει και μπαταρίες)
      Θέλω να πω το εξής ακούτε PowerBank και ψάχνετε watt και βολτς.για μένα το καλύτερο είναι να έχεις Πολλά mAh...θα εξηγήσω γιατί.. τα πολλά "watts&volts ναι όντως δίνουν γρηγορότερα ρεύμα αλλά με αυτό το μόνο π θα καταφέρετε είναι το 15.000mah(χωρητικότητας) σε 3/4 μήνες να το κάνετε 10.000και 12.000 τα powerbank είναι υπερβολικά ευάλωταως προς την αντοχή τους στον χρόνο εγώ έχω κινητό 5.000mah
      Όκει? Τυπικά το μεγάλο Pbank 15.000το φορτίζει 3φορες? λάθος! Το έχω 1 χρόνο και ίσα ίσα να το φορτίζει 1μιση φορά.....όταν το βάζω στο 2Α και όχι στο 1 .στο ένα αμπέρ το φορτίζει και δεύτερη δλδ 1A x5.000 έπη 2:10.000 ενώ το pBank γράφει 15κ
      Θέλω να πω το προτο τρίμηνο φορτισε 3 φορές 0>100 ΑΛΛΑ ΣΤΟ 1 ΑΜΠΕΡ ΟΧΙ ΣΤΟ 2 οπότε για εμένα αν δεν πάτε ταξίδι μην το πάρετε η ΑΝ δεν έχετε earbuds ps3/4/5 controller μην πάρεις (το αποτέλεσμα είναι πως μετά από καιρό είναι για μικροσυσκευες και όχι κινητά 5.000mah + εκτός απτά iPhone π έχουν κάτι 3κ για κλάματα)μην ψάχνετε watts volts ψάξτε μάξιμουμ MiliaHertζ .αν όντως θέλετε αξιόπιστο pBank πρέπει να δώσετε πάνω από 80 ευρώ. Εγώ το δικό μ το 15κ μαχ το πείρα στα 34.90 με φωτάκι 2 θύρες Α και 1 micro USB το οποίο εκεί φορτίζει.και ξέρω να το επισκευάζω αλλά αν δεν πεθάνει τελείως δεν θα μπω στον κόπο να κάνω αντικατάσταση μπαταριών του χωρίς λόγο να υπενθυμίσω ότι ΟΛΑ τα PBank έχουν μπαταρίες ηλεκτρονικού τσιγάρου τις χοντρές δεν έχουν μια ενιαία όπως μπορεί να νομίζει κάποιος το δικό μ έχει 4×3.75. Έως 4 παίρνουν την κάθε μία είναι σαν όριο