Για πολύ ευαίσθητο δερματάκι μωρού (3 μηνών) τι θα προτείνατε ?

10 Απαντήσεις

• Weleda μόνο

• Mustela Vitamin Barrier cream για την αλλαγή πάνας. Το παιδί δεν έκανε ποτέ ούτε κοκκινίλα. Και η κρέμα σώματος είναι καταπληκτική. Όλα τα προϊόντα της mustela είναι εξαιρετικά.

• Αν είναι για αλλαγή πάνας weleda, baby cream frezyderm η κάποια κεραλοιφη! Αν είναι για το σώμα κι έχει καποια ιδιαιτεροτητα το δερματακι του μωρού συμβουλευτείτε το παιδίατρο, μπορεί να σας δώσει δείγματα η να σας προτείνει μάρκες και να ζητήσετε δείγματα από το φαρμακείο.

• roulitsad

Κεραλοιφη όχι σε βρέφος καλυτερα

• Natalia_Mataratze

Είναι τι ταιριάζει στο κάθε δερματακι, εάν ξέρετε ότι η κεραλοιφη είναι καθαρή και την εγκρίνει κι ο παιδίατρος τότε γιατί οχι; Προσωπικά είμαι υπέρ της weleda ,μετά από χρήση της frezyderm διοτι δε με ικανοποίησε , επίσης και το λαδάκι καλεντουλας σε κοκκινίλες κάνει θαύματα. Αρκεί να είναι καθαρό προϊόν ( πάντα με συμβουλή γιατρού και φαρμακοποιού).

• roulitsad

Καλή η κεραλοιφη αλλά άφησε την καλύτερα για μεγαλύτερη ηλικια

• Septona.H Sudocrem είναι βαριά κρέμα(μου το έχουν πει στο νοσοκομειο).Λόγω του ψευδάργυρου, είναι κυρίως για θεραπεία συγκάματος,όχι για καθημερινή χρήση.

• roulitsad

σε βρέφος όχι septona βρε παιδιά

• roulitsad

Και εμένα αλλά όταν πήρε μπροστά η μικρή με τα ούρα την ξεκίνησα άσχετα που στο πρώτο είχα frezyderm

• Απορρυπαντικά Αρκάδι όχι το πράσινο το κανονικό για παιδιά πολύ καλό οικονομικό 3000 λίτρα τα υπόλοιπα ακριβά για το τίποτα

• Frezyderm η sudocream εάν είναι κοριτσι sudocream είναι ποιο ευαίσθητα και θέλεις πικτη κρεμα

• Natalia_Mataratze

Η sudocream είναι βαριά κρεμα από όσο μου έχουν πει και στη κλινική και οι παιδίατροι μας και στο νοσοκομείο. Επίσης έχω ακούσει κι από άλλες μαμάδες ότι οι γιατροί τους , τους έχουν πει το ίδιο.

• Η sudocream είναι από 1 μηνου μωρό έως 100+ παππού
    λέω 1 μενού γιατί ποιο μικρό κατουραει λίγο και δεν φεύγει εύκολα

• Sebamed healing cream

• Bepanthol για αλλαγη πάνας!!!πλενεται εύκολα ,δεν είναι σαν στόκος (όπως η sudocream) και δεν κοκκίνισε ποτέ το δέρματακι του παιδιού μου !!!!!!!!!

• Sudocrem εγγύηση! Η καλύτερη κρέμα για κάθε ηλικία σε περιπτώσεις συγκαμάτων.

• Christina_Douka9

Weleda. Αγνή με εξαιρετικά συστατικά.

• Natalia_Mataratze

Συμφωνώ απόλυτα, μετά από χρήση της frezyderm από την οποία δεν έμεινα ικανοποιημενη άλλαξα σε weleda και ηρέμησα.

• elenastef23

Η δική μου είχε ευαίσθητο δέρμα, ερεθιζοταν με το παραμικρό, Weleda και musstela , δεν βοήθησαν .
      Frezyderm barrier καθημερινά και σε ειδικές περιπτώσεις sudocrem με frezyderm anticort