Mustela Vitamin Barrier cream για την αλλαγή πάνας. Το παιδί δεν έκανε ποτέ ούτε κοκκινίλα. Και η κρέμα σώματος είναι καταπληκτική. Όλα τα προϊόντα της mustela είναι εξαιρετικά.
Αν είναι για αλλαγή πάνας weleda, baby cream frezyderm η κάποια κεραλοιφη! Αν είναι για το σώμα κι έχει καποια ιδιαιτεροτητα το δερματακι του μωρού συμβουλευτείτε το παιδίατρο, μπορεί να σας δώσει δείγματα η να σας προτείνει μάρκες και να ζητήσετε δείγματα από το φαρμακείο.
Είναι τι ταιριάζει στο κάθε δερματακι, εάν ξέρετε ότι η κεραλοιφη είναι καθαρή και την εγκρίνει κι ο παιδίατρος τότε γιατί οχι; Προσωπικά είμαι υπέρ της weleda ,μετά από χρήση της frezyderm διοτι δε με ικανοποίησε , επίσης και το λαδάκι καλεντουλας σε κοκκινίλες κάνει θαύματα. Αρκεί να είναι καθαρό προϊόν ( πάντα με συμβουλή γιατρού και φαρμακοποιού).
Septona.H Sudocrem είναι βαριά κρέμα(μου το έχουν πει στο νοσοκομειο).Λόγω του ψευδάργυρου, είναι κυρίως για θεραπεία συγκάματος,όχι για καθημερινή χρήση.
Η sudocream είναι βαριά κρεμα από όσο μου έχουν πει και στη κλινική και οι παιδίατροι μας και στο νοσοκομείο. Επίσης έχω ακούσει κι από άλλες μαμάδες ότι οι γιατροί τους , τους έχουν πει το ίδιο.
Η δική μου είχε ευαίσθητο δέρμα, ερεθιζοταν με το παραμικρό,
Weleda και musstela , δεν βοήθησαν .
Frezyderm barrier καθημερινά και σε ειδικές περιπτώσεις sudocrem με frezyderm anticort