Αεροβόλα Όπλα

Ερωτήσεις στην κατηγορία Αεροβόλα Όπλα (21)

Κάνε μια ερώτηση

καλησπερα σε ολους..μια ερωτηση ρε παιδια μπορω σε αεροβολο να αλλαξω πιστονι αλλης εταιρειας?εχω ενα artemis sr1000s μπορω πχ ν βαλω πιστονι απο gr1600 η καποιο αλλο πιστονι αλλης εταιρειας?

1 Απάντηση

• ναι αλλά με πολλές πατέντες μην περιμένεις ότι η εταιρεία έχει κανει την δυνατότητα να αλλάζεις τα πιστόνια μπορεί να υπάρχει περίπτωση αυτό που θες να γίνεται αλλά επειδή δεν ξέρω το όπλο σου καλύτερα να ρωτήσεις έναν ειδικό που έχει κατάστημα η από εκεί π τα αγόρασες να σου πει

• dimitris_vouts

εσυ τι εχεις? τι προτεινεις?

• Μιχαλης_Καναριος

λοιπόν εγώ έχω ένα gamo black bear igt 4.5mm στα 180 ευρώ αν και τώρα έχει πάει 170 ένα θα σ πω αν το είχα δοκιμάσει χωρίς να μ πουν τιμή θα έλεγα άνετα 250 ευρώ με ταχύτητα από 360 έως και 386 με ειδική βολίδα gamo pba αν θες κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις μην μπεις στον κόπο να το αναβαθμίσεις γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βγει άχρηστο και συνεχώς να χαλάει Η εταιρία το έχει κάνει για να αντέχει συγκεκριμένη δύναμη τα υλικά σου προτείνω gamo igt g magnum 4.5mm με κλειστά ματια

• dimitris_vouts

4.5 η 5.5? Είμαι μεταξύ hatsan 125 ελατήριο και ruger air scout magnum.. που είναι και 150 ευρώ κάτω.

• Μιχαλης_Καναριος

4.5mm είναι το δικό μ κάτσε πόσο το πήρες 30 ευρώ?

• dimitris_vouts

το hatsan k to ruger ειναι στ 200...το g magnum 350

• Μιχαλης_Καναριος

330..... μια χαρά ...... και το black bear igt στα 170