Είναι νόμιμο να το χρησιμοποιήσω απλά, ή θέλει κάποια άδεια;

6 Отговора

• Οτιδήποτε είναι στους 26-27mhz και 446mhz, 8 κανάλια δεν θέλει άδεια. Αν είναι vhf η uhf θέλει άδεια και αν είναι για επαγγελματική χρήση πρέπει να ειναι νοικιασμένη η συχνότητα απο το κράτος. Η παράνομη χρήση διώκεται ποινικά με τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

• Χωρίς άδεια ραδιοερασιτέχνη δεν μπορείτε να το χρησιμοποιείτε

• Σύμφωνα με τον νόμο θέλει Άδεια Ραδιοερασιτέχνη . Έχει παράβολο 26€ ... https://raag.org/xorigisi-adeias-radioerasitexni/

• Φυσικά χρειάζεται άδεια ράδιο ερασιτέχνη. Έχει σοβαρές κυρώσεις η χρήση του

• Δεν θέλουν άδεια. Χρισημοποιούν 8 συχνότητες στα uhf στους 446 μεγάκυκλους, ελεύθερες για τους πολίτες με ισχύη μισό βάτ και χωρίς αποσπώμενη κεραία.

• Θέλει άδεια για ραδιοερασιτέχνες

• Andreasepicgamin_gr

Άμα το έχω απλά στο σπίτι μου και δεν μηλαω σε συχνότητες με πολύ κόσμο νομίζω γίνεται

• Αντωνίου Δημήτριος

Και στο σπίτι και στο αυτοκίνητο και στην εργασία είναι νόμιμο και δεν χρειάζεται άδεια σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία της Ελλάδος.

• Spiros_Xanthopoulos

Οτιδήποτε είναι στους 26-27mhz καο 446mhz, 8 κανάλια δεν θέλει άδεια. Αν είναι vhf η uhf θέλει άδεια και αν είναι για επαγγελματική χρήση πρέπει να ειναι νοικιασμένη η συχνότητα απο το κράτος. Η παράνομη χρήση διώκεται ποινικά με τις προβλεπόμενες κυρώσεις.