Ψάχνω να βρω αδιάβροχα ρούχα για να ταξιδεύω με τα πόδια ή και με ποδήλατο/μηχανάκι με ασφάλεια και όσο πιο στεγνά γίνεται

Να είναι και αδιάβροχα και αντιανεμικά προφανώς, ωστόσο σχετικά με τα κριτήρια επιλογής και την ποιότητα δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες σε αυτά θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ.

2 Răspunsuri

• Καλησπέρα, η περιγραφή που κανείς είναι πολύ γενική, για αυτό σου πρότειναν ένα αδιάβροχο μιας χρήσης. Είναι αδιάβροχο που το έχεις πάντα μαζί σε μια τσάντα και όταν πιάσει βροχή το φοράς κ μένεις στεγνός. Οικονομικό, αλλά καθόλου ανθεκτικό και δεν κρατάει το κρύο. Ότι πρέπει για περπάτημα.
    Μετά πας σε αδιάβροχο εργασίας. Λίγο πιο ακριβό, μπορείς να το φοράς στο μηχανάκι, πιάνει λίγο χώρο αλλά δεν κρατάει πολύ το κρύο και δεν είναι να ταξιδέψεις με αυτό. Υπάρχει και το αδιάβροχο μηχανής. Πιο ανθεκτικό, με επένδυση για το κρύο και θα το έχεις για αρκετά χρόνια. Δυσκολεύει όμως το περπάτημα. Και μετά πας στο μπουφάν μηχανής, που είναι και αδιάβροχο και αντιανεμικό κ ταξιδεύεις ανετα.
    Προφανώς και οι τιμές τους είναι ανάλογες. Άρα θα πρέπει να σκεφτείς τι ακριβώς χρήση θέλεις να το κάνεις και αν είναι να επενδύσεις σε ένα πιο πρακτικό και ένα πιο ανθεκτικό. Τα καλά αδιάβροχα γράφουν πόσα κυβικά νερό άντεχουν πριν αρχίσει να το διαπερνά.
    Ελπίζω να βοήθησα έστω και λιγο

• Καλησπερα,δοκιμασε να παρεις αδιαβροχο μιας χρησης που ειναι παναλαφρο σα να μην το φορας και οικονομικο.Απλα δοκιμασε το

• Δημήτρης Αδαμίδης

Καλησπέρα. Δεν γνωρίζω τι θα πει αδιάβροχο "μιας χρήσης". Δεν υπάρχει σαν κριτήριο επιλογής στην λίστα και δεν ζήτησα κάτι τέτοιο. Ζήτησα να μου πείτε ποια είναι τα κριτήρια επιλογής ενός ποιοτικού αδιάβροχου που πρέπει να προσέξω ώστε να είναι ανθεκτικό και ασφαλές για τον χρήστη.