Είχα mac και δεν είχα τα "υπόλοιπα προϊόντα apple" (σε ποια αναφέρεσαι άραγε;) και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Είναι πανάκριβα τα άτιμα όμως (για κάποιον λόγο προφανώς).
Εννοεί του υπόλοιπου "οικοσυστήματος" της Apple (iPhone, iPad κ.λπ.). Δεν νομίζω ότι έχει βέβαια, κάποια σχέση με τις δυνατότητες των φορητών υπολογιστών της συγκεκριμένης εταιρείας, αλλά όπως λέει και ο λαός "κουβέντα να γίνεται" (ή απλώς "να 'χαμε να λέγαμε, για να 'χουμε να πούμε").
color accurate παιρνεις ενα monitor και το συνδεεις hdmi και κανεις δουλεια εκει, με αυτο το σκεπτικο το προτεινω ως "πυργο" το λαπτοπ, και να ηταν color accurate θα βγαλεις τα ματια σου σε 15αρες και 17ρες οθονες, το εχω δοκιμασει, monitor ftw.
Μόνο σε macbook μπορείς να βλέπεις κανονικά χρώματα για color correction, να ακούς κανονικό ήχο dolby και να χρησιμοποιείς την κάμερα και το μικρόφωνο για κανονική δουλειά. Κι όλα αυτά χωρίς ανεμιστηράκια να του σπάνε τα νεύρα...
Τα χρώματα που θα επιλέξεις στα digital σχέδια σου θα τα δουν πελατες σε οθόνες μη καλές οπότε τι θα δουν αυτοί μετράει και όχι εσυ. Ή θα τα εκτυπώσεις και ο εκτυπωτής του κάθε τυπογραφείου θα έχει ότι ναναι καλιμπράρισμα. Οπότε εγώ θα σου έλεγα να μη δώσεις μεγάλη σημασία στη ποιότητα απόδοσης χρωμάτων οθόνης