Κανό & Kayak

Ερωτήσεις στην κατηγορία Κανό & Kayak (7)

Κάνε μια ερώτηση

Έχω ένα πλαστικό καγιάκ και μου έχει ραγίσει στο πλάι. Έχω δοκιμάσει πολυεστέρα και κόλλα με πλεγματάκι αλλά συνέχεια ξεκολλάνε! έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι να βάλω ;

5 Απαντήσεις

• Κάνε τρυπούλες κ πέρνα νήμα ψαρέματος shore jigging PE 4 ή 5, από πάνω πέρνα πολυεστερικό ύφασμα με εποξική κόλλα όσες φορές χρειαστεί. Η επισκευή είναι εύκολη και ασφαλής.

• πήγαινε σέ κατάστημα μέ χρώματα καί σηδιρικά καί ζήτησε κόλλα πού νά αντέχει στήν θάλασσα καί στόν ήλιο γιά πολυεστερικά...........υπάρχουν κάτι κόλλες πού γίνονται πέτρα.......

• Pamprizokola

• Δεν έχεις κάνει καλή προετοιμασία του πολυεστέρα πριν τον κολλήσεις.

• THanos_Koyrtsxaar

Φίλε το καγιάκ που έχεις είναι υλικό PE υψηλής πυκνότητας (PE 100 για την ακρίβεια) αυτά τα υλικά δεν κολλάνε με καμία κόλλα. Κάνουν αυτογενη συγκόλληση. Θα πας να πάρεις σε εξειδικευμένο κατάστημα που ασχολείται με σωλήνες PE ύδρευση φυσικό αέριο κτλ είναι ίδιο υλικό. Θα πάρεις από εκεί ηλεκτρόδια PE. Θα ζεστάνεις με αεροθερμο την ρογμη σε θερμοκρασία 220 βαθμούς κ στην συνέχεια με την ίδια θερμοκρασία θα ακουμπήσεις το ηλεκτρόδιο στην αρχή της ρογμης κ από μέσα θα ζεστενεις με το αεροθερμο. Μόλις ζεσταθεί θα μαλακώνει κ θα έρχεται θα κάθεται κ θα κολλάει με το υλικό του καγιάκ κ θα το γεμίζει κ ζεσταίνοντας θα προχωράς μέχρι να γεμίσει όλη η ρογμη κ στο τελείωμα θα έχει γίνει ένα σώμα όλο αυτό. Κ βασικο πριν ξεκινήσεις καλό καθάρισμα με ασετον τα σημεία που θα γίνει η κόλληση.

• nikoslam5531

Καλημερα γινεται να το επισκευασεις με πολυεστερα οπως τις βαρκες ?

• Καλημερα.Καλυτερα να ψαξεις να βρεις ναυπηγειο πολυεστερικων να στο φτιαξουν...αλλα με υπομονη και επιμονη γιατι αποφευγουν τετοια...πραγματα...