Nintendo Switch Games

Ερωτήσεις στην κατηγορία Nintendo Switch Games (21)

Κάνε μια ερώτηση

ποια παιχνιδια προτεινετε να παρω;

επειδη ποτε μου δεν ειχα nintendo μονο ενα gameboy και ημουν πολλα χρονια κατοχος xbox.. εχετε να προτεινετε καποιο game να αξιζει;

3 Απαντήσεις

• sPatou3

• Έχω αρκετά να σου προτίνω. Αρχικά Splatoon 3, παιχνιδάρα μιλάμε έχει και story mode και online game play. Μετά το dredge είναι απίστευτο, σε ηρεμεί με πολύ καλή δομή. Στο dredge (όσο έχω παιξει μεχρι στιγμής) είσαι ένας ψαράς που ναυάγησε και τώρα εξερευνεί έναν νεο τόπο έχοντας το ίδιο επάγγελμα. Μετά αμα θες μονο story mode πρέπει να δοκιμάσεις το Knights of the Old Republic II. Τα γραφικά δεν είναι τα καλύτερα αλλά η πλοκή είναι απίστευτη. Σαν να βλέπεις μια ταινία. Άμα θες να ρίξεις αμέτρητο γέλιο δώσε μια ευκαιρία στο Untitled Goose Game. Τέλος αμα σου αρέσουν τα παιχνίδια με pixels με καλή οστώσο δομή κοίταξε το Shovel Knight.

• Για αρχή το zelda breath of the wild. Από κει και πέρα καλό είναι το mario kart, mario odyssey, splatoon 3 (online και αυτό όπως και το kart). Επίσης προτείνω το hades. Από κει και πέρα έχει πολλά άλλα παιχνίδια, ανάλογα το στυλ που σου αρέσει, έχει fifa, mortal Kombat, assassin creed και γενικά ότι παίζει και σε άλλες κονσόλες (όχι τα αποκλειστικά προφανώς). Καλώς ήρθες.