Καρέκλες Gaming

Ερωτήσεις στην κατηγορία Καρέκλες Gaming (32)

Κάνε μια ερώτηση

Ψάχνω την καλύτερη καρέκλα παιδιά

Ύστερα από πολύ έρευνα δεν έχω κατασταλάξει κάπου, φανταστείτε ότι πήγα σε Herman Miller που υποτίθεται πως είναι κορυφαίες και θα πω το εξής,η Embody είναι αρκετά κακή όσο ωραία και αν φαίνεται όταν καθίσετε θα πείτε αποκλείεται να το πουλάνε αυτό 2000 ευρώ.. Ύστερα έκατσα στην Aeron που εμφανισιακά δεν μ'αρέσει καθόλου αλλά όταν έκατσα είπα ναι αυτή είναι καρέκλα, ΩΣΤΌΣΟ.. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει 1,500- 2.000 € .. Δεν είναι Value for money όταν λες θα δώσω 2 χιλιάρικα περιμένεις να κάτσεις απλά σε κάτι DIVINE όχι απλά σε μια βολική καρέκλα θέλεις το τέλειο. Οπότε εδώ έρχομαι εγώ κι ρωτώ, υπάρχει κανένας ποιο καμενακιας από εμένα που έχει κάτσει σε πολλές καρέκλες η απλά έτυχε να είναι τυχερός και να βρήκε την Top? Αφού σκεφτόμουν να πάω για καμία τρελή πολυθρόνα που κάνει και μασάζ αλλά είναι όλες πολύ χαμηλοκαβαλες αξίζει μόνο για χειριστήριο ξάπλα και παίζεις όχι για pc.. Note: μακριά από βίντεο YouTube έφαγα 1 μήνα να ψάχνω εκεί,η περισσότεροι συνεργάζονται με brands και παίρνουν ποσοστά .