Καλησπέρα.
Εργαζομαι σε μαγαζί εστιασης ως barwoman.
Χρειαζομαι κάτι που απλά να κάνει τις ώρες εργασιας υποφερτες.ο πόνος σε ισχυα&μεση είναι ανυπόφορος.
Κάτι μαλακό,που να απορροφα κραδασμούς.
Είμαι39χρονων,62κιλα,με σοβαρή οστεοαρθρίτιδα στα ισχυα,ανισοσκελισμο και αρκετές μετατοπίσεις σπονδυλων.
Εγχειρήσεις:επιφυσιολισθησης&στα2ισχυα προ 25ετιας,δισκοκηλης στη μέση&μηνισκο σε γονατο προ 8ετιας).
Καλησπερα σας
Ευχομαι ολα αυτα που αναφερεται να μην σας ταλαιπωρουν και πολυ στην καθημερινοτητα σας και με οσο λιγοτερους πονους.
Τωρα για τα παπουτσια λογω ολων αυτων θα προτεινα παπουτσια που εχουν μεγαλες σολες για να υπαρχει και καλυτερη απορροφηση και μαλακο πατημα.
Οριο χρηματων δεν αναφερατε και σας προτεινω να κοιταξετε παπουτσια γυρω στα 80ευρω και πανω για να ειστε σιγουρη για την τεχνολογια που χρησιμοποιειται στη σολα.
Κατηγορια παπουτσιων ειναι τα running μονο αυτα θα σας καλυψουν,υπαρχει θεμα ομως με τα υφασματα τους δεν ειναι αδιαβροχα,σας το λεω για τη δουλεια σας που αναφερατε.
Τα ποιο καινουργια μοντελα εχουν ποιο καλη τεχνολογια.
Οσο αφορα για συγκεκριμενα παπουτσια λογω των προαναφερθεντων λογων φοβαμαι να σας πω συγκεκριμενα μοντελα και σας τα λεω με μεγαλη επιφυλαξη.
Adidas.
Solarboost(ολα τα μοντελα)
Solarglide(ολα τα μοντελα)
Ultraboost(ολα τα μοντελα)
Pureboost(ολα τα μοντελα)
Asics.
Evoride(ολα τα μοντελα)
Novablast(ολα τα μοντελα)
Dynablast(ολα τα μοντελα)
Noosa tri(ολα τα μοντελα)
Kayano(ολα τα μοντελα)
Cumulus(ολα τα μοντελα)
Nimbus(ολα τα μοντελα)
Nike.
Pegasus 39(τα υπολοιπα μοντελα εχουν πολυ παραξενη σολα)
Vomero(ολα τα μοντελα)
React miller(ολα τα μοντελα)
React infinity run flyknit(ολα τα μοντελα)
Saucony.
Kinvara(ολα τα μοντελα)
Υπαρχουν και αλλα μοντελα αλλα αυτα πιστευω οτι θα σας καλυψουν και τα συνιστω γιατι τα εχω φορεσει.
Ειναι γυρω στα λεφτα που σας ειπα αλλα και παλι σας τα προτεινω με παρα πολυ μεγαλη επιφυλαξη.
Τωρα οτι αποφασισετε αν δεν τα εχετε φορεσει δοκιμαστε τα πριν τα αγορασετε μν σας δημιουργηθουν μεγαλυτερα προβληματα.
Γνωμη μου!!!
Δεν είναι εύκολο γιατί τα παπούτσια είναι πολύ προσωπικό πράγμα! Υπάρχει και έκφραση που λέει να μπεις στα παπούτσια του άλλου δηλαδή στην θέση του να τον καταλάβεις! Πρέπει να δοκιμάσετε στα καταστήματα και να αφιερώσετε χρόνο εκεί όσο μπορείτε! Να δοκιμάζεται και να προσπαθήσετε να αξιολογήσετε την εμπειρία σας με κάθε δοκιμή παπουτσιού. Καλύτερα τα δοκιμάζεται απόγευμα γιατί τα πόδια μας φουσκώνουν κατά την διάρκεια της ημέρας και έτσι θα βρείτε το κατάλληλο μέγεθος! Πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει ένα δάκτυλο περιθώριο περίπου μπροστά! Παράλληλα πρέπει να δυναμώσετε κάποιους βασικές μυϊκές ομάδες που θα σας βοηθήσουν να μειωθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε! Έχω και εγώ αρκετά και σας καταλαβαίνω!!!
20 χρόνια εστίαση, έχω δώσει περιουσία σε διάφορα επώνυμα παπουτσια για να αντέχω την ορθοστασία κ τα χιλιόμετρα. Είναι καθαρά υποκειμενικό κ πρέπει να δοκιμάσεις το ταιριάζει στο δικό σου πέλμα. Είχα βολευτεί hoka bondi 6 κ μιας κ δεν υπάρχει πήρα bondi 8 κ με,πέθανε. Είναι για ποδι με έντονη καμαρα. Όπως ASICS k Nike δεν τα βολεύομαι με τίποτα. Όλη η μυκονος φοράει ultraboost, αγόρασα 2 διαφορετικά μοντέλα ήθελα να τα πετάξω στη θάλασσα. Ευτυχώς τα πούλησα.
Πλεον έχω καταβολευτει puma στα 50-60€. Κ επειδή το νούμερο μου δεν υπάρχει πλέον στην Ελλάδα τα παρήγγειλα από ebay. Δοκίμασε puma softride pro. Επίσης παιρνω μισό νούμερο μεγαλύτερο σε όλα τα παπουτσια ώστε να συμπληρώνω πατο κ πίστεψε με κάνει την διαφορά.
πρεπει να κανετε ορθοτικους πατους που θα αντικαθιστανε τους πατους των παπουτσιων σε ο,τι μαρκα κ να επιλεξετε. για τα ισχυα ενεση υαλουρονικου οξεως μια φορα στο τοσο κ φυσικα γυμναστικη. κορμοδυναμικες ασκησεις κ λιγο πιλατες σιγουρα θα βοηθησει. δεν θα σας σωσουν τα παπουτσια.
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!!Για την δικες σου ανάγκες σου πρότεινω να επέλεξεις υποδήματα asics gel είναι αξιόπιστα και δες αναλόγως ποσό διάθεσιμο budget σου έχεις για να επιλέξεις αυτό που σου θα αγοράσεις.
Μονο Hoka Bondi 9 η Clifton 10. τρομερους πατους με αφρό μνημης και υπεραπορογητικους σε κραδασμος, ειδικά τα πρώτα,. Αν παραγγείλεις, να παραγγειλεις ενα νουμερο μεγαλυτερο, μην πω ενμαμισυ απο οτι φορας, Δοκιμα σε τα
ASICS nimbus 25 και θα με θυμηθείς!!!
Τίποτε άλλο. Πάσχω κ γω από οστεοαρθρίτιδα τελευταίου σταδίου. Κρατιεμαι λόγω παπουτσιού.
Από nimbus 25 και πάνω όμως.
Κλάσεις ανώτερο από το 24