Κινητά Τηλέφωνα

Ερωτήσεις στην κατηγορία Κινητά Τηλέφωνα (572)

Κάνε μια ερώτηση

Αξιόπιστο κινητό με καλή μπαταρία

Ψάχνω για κινητό και επειδή τα τεχνικά κομμάτια δεν τα καταλαβαίνω και καλά θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος. Εκτός από iPhone ποιο είναι αξιόπιστο να έχει καλή μπαταρία καλό λογισμικό και καλή κάμερα. Έχω βρει κάποια αλλά οι απόψεις διίστανται

10 Απαντήσεις

• Θα έλεγα εξαρτάται από το τι ψάχνεις. Μπορείς να πάρεις ένα Samsung και να έχεις το μυαλό σου ήσυχο ότι θα ό,τι και να γίνει θα επισκευαστεί άμεσα. Μετά κοίτα και τα Xiaomi που έχει έρθει επίσημα και στην Ελλάδα, οπότε δε θα στο στέλνουν εξωτερικό για επισκευή. Πάντως αν μπορέσεις να βρεις ελαφρά μεταχειρισμένο iPhone, είναι πολύ καλή ευκαιρία γιατί για τουλάχιστον 4 χρόνια θα σου κρατήσει σε πολύ καλό επίπεδο.

• Οποιαδήποτε Xiaomi της σειράς Redmi σε υπερκαλύπτει ακόμη και αν παίζεις ελαφρώς παιχνίδια. Redmi Note 9S βγάζει άνετα μέρα ακόμη και μετά απο 2 χρόνια χρήσης. Πήγα σε Xiaomi Mi 11 Lite 5G και βγάζει ημέρα ακόμη και με 1 ώρα σε Clash of Clans. Καλή κάμερα έχουν κινητά πάνω απο 400-500 ευρώ οπώτε μιλάμε για τελείως άλλη κατηγορία, βλέπε Xiaomi 12.

• Καλησπέρα σας, εγώ θα σας συνηστούσα να πάρετε xiaomi, έχει καλές κάμερες, καλές μπαταρίες και καλά λογισμικά. Κύριος έχει καλές μπαταρίες.

• εγω που ψαχνω ακριβως το ιδιο με σενα κατεληξα στην xiaomi (βεβαια xiaomi ηταν το πρηγουμενο μου κινητο 4 χρονια κ δουλευε αψογα μεχρυ που μου το εκλεψαν) το redmi note 10 pro (6gb/128gb) του 2021 γιατι υστερα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα οτι ειναι καλυτερο απο την 11 εκδοση γιατι περιεργως εχει καλυτερο επεξεργαστη κ λιγο καλυτερη μπαταρια.κ τα 2 αυτα κινητα μπορεις να τα βρεις κατω απο 300 ευρω

• Βασικά απάντησες εσύ στο ερώτημα σου......θες αξιοπιστία σε όλα τα επίπεδα άρα πας σε οικοσύστημα της apple (ios) διαφορετικά κάθε χρόνο θα πρέπει να αλλάζεις συσκευή!

• niki_labiri

ισχυει..απο το 2011 εχω αλλαξει 2 κινητα κ κανενα δεν ηταν iphon.ισα ισα οι οπαδοι της iphone αλλαζουν κινητα καθε χρονο σχεδον οχι επειδη χαλανε αλλα επειδη θελουν το νεο μοντελο πουλανε το παλιο κ παιρνουν καινουριο..ειναι πολυ καλα κινητα αλλα ειναι πανακριβα συν οτι δεν εχουν τοσες δωρεαν εφαρμογες οσο η android.

• Νομίζω πως το realme είναι καλό σε θέμα μπαταρία κρατάει μια μέρα αν δεν είσαι πολύ ίντερνετ τώρα σαν λογισμικό και αυτά δεν το ξέρω εγώ μόνο μπαταρία κοίταβ

• Μέχρι πόσα λεφτά είναι το Budget σου ?!?

• Η σωστή ερώτηση είναι τι ζητάς από μια συσκευή να κάνει καλά και τι budget διαθέτεις. Να μάθεις λεπτομέρειες τεχνικές χωρίς να κατέχεις λίγο δύσκολο. Δεν είναι μόνο CPU, RAM, οθόνη...(είναι η εμπειρία χρήσης, το οικοσύστημα και η αξιοπιστία που οι περισσότεροι δεν έχουν εικόνα).

• Anatoli_Kelidou25

Εσείς μέχρι 350 ευρώ χωρίς να τρώει κολλήματα μετά τον πρώτο χρόνο κ με καλή κάμερα τι προτείνετε ?

• Αρχικά, αν βρίσκεσαι κοντά σε πάροχο με δίκτυο 5G και υποστηρίζεται η συσκευή απάυτόν , αγόρασε την. Όπως και να΄χει , κοίτα η συσκεύη να΄χει 6-8 GB RAM (για εφαρμογές, σερφάρισμα και έξτρα λογισμικό) , μεγάλη - καλή μπαταρία και καλή κάμερα αν θες. Προτίμησε 2GHz ταχύτητα και άνω, MEDIATEK επεξεργαστή για παιχνίδια , αλλιώς SNAPDRAGON για οικονομία ενέργειας.

• Marios_CHatzigiannis

καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα κινητό να μην είναι μοντέλο κάτω του 21 και να έχει καλά χαρακτηριστικά πιο θα μου προτείνατε

• Μεγάλες μπαταρίες έχουν τα poco και η κάμερα τους ειναι σχετικά καλή