Πλυντήρια Ρούχων

Ερωτήσεις στην κατηγορία Πλυντήρια Ρούχων (32)

Κάνε μια ερώτηση

Η τεχνολογία ατμού βοηθάει ? Βγαίνουν τα ρούχα με λιγότερο τσαλάκωμα ?

6 Απαντήσεις

• Όχι δεν θα το έλεγα η τεχνολογία ατμού βοηθάει μόνο για να βγάλουν η λεκέδες και για να είναι μετά από κάθε πλύση τα ρούχα μαλακα

• Εμένα προσωπικά η τεχνολογία ατμού με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.
    όταν βγαίνουν τα ρούχα από το πλυντήριο, τα τινάζω καλά και τα απλώνω.
    όταν στεγνώσουν τα στρώνω με το χέρι όπως τα έκανα και μετά τη χρήση του στεγνωτηριου και τα διπλώνω κανονικά. επειδή συνήθως αυτή τη δουλειά την κάνω βράδυ, τα αφήνω τα ρούχα σε ένα σημείο διπλωμένα και την άλλη μέρα που τα βλέπω για να τα βάλω στη θέση τους είναι χωρίς ζάρες.
    Προσωπικά μου έχει λύσει τα χέρια και έχω πολύ καιρό να βάλω σίδερο!!
    Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

• sophiathens

Τι λέτε ρε παιδιά. Φυσικά και χρειάζεται σιδέρωμα. Όποιος λέει το αντίθετο απλά βαριέται να σιδερωνει. Ο ατμός κανει την απολύμανση που κανει το σίδερο που καίει τα πάντα. Εκεί χρησιμεύει

• και με λιγότερο τσαλάκωμα.Εάν βέβαια το γεμισεις 9 κιλά, θα είναι πιο ευκολοσιδέρωτα αλλά δεμ γλιτώνεις το τσαλάκωμα

• manoulamou

Εαν ΔΕΝ γλυτωνεις το τσαλακωμα, πώς ειναι πιο ευκολοσιδερωτα? Παντως ετσι κι αλλιως ειναι πολυ χρησιμη η τεχνολογια ατμου!

• Kostas1980

Εχει λιγοτερα τσακισματα ...αρα πιο ευκολο στο σιδερωμα. Εχω με ατμο και αυτο κανει ...διοτι με τον ατμο το ρουχο βγαινει με περισσοτερη ΥΓΡΑΣΙΑ και πιο ΖΕΣΤΟ σε αντιθεση με το στυψιμο σε μεγαλες στροφες. Δυο στοιχεια που χαρακτηριζουν στο υφασμα να κανει λιγοτερα τσακισματα.

• Όχι, μιλάμε για πολύ τσαλακωμα

• Παρα πολυ λιγοτερο!