Έχει δοκιμάσει κανείς ενισχυτές σήματος κινητής τηλεφωνίας που να κάνουν δουλεία; Αν ναι ποιόν; Έχω vodafone,είμαι σε χωριό στη Κρήτη,σε σπίτι με χοντρούς τοίχους,με WifiCalling κ βγαίνω έξω να μιλήσω

1 Απάντηση

• Καλημέρα. Ναι εγώ έχω στην κατοχή μου ενισχυτή σήματος απο το 2014 αγορασμένο απο Aliexpress και συγκεκριμένα αυτό το μοντέλο που βλέπω ίδιο σε αυτή την σελίδα εδώ Ελλάδα : https://www.e-smarteck.gr/mobile-repeaters-cosmote-vodafone-wind/mobile-signal-booster-sm-624p . Φυσικά και κάνει δουλεία σε προβληματικές περιοχές με ασθενείς σήμα κινητής ,έχει αντέξει μέχρι και σήμερα και το μόνο που αντικατέστησα απο φυσιολογική φθορά είναι η εξωτερική κεραία της συσκευής. Εννοείται ενισχύει και τις 3 εταιρίες κινητής αλλά με καλύτερο αποτέλεσμα στην Cosmote με 4G+ . ΥΓ: Για τους πιθανούς αγοραστές να ενημερώσω αν και πιστεύω θα το διαβάσουν και στο manual η εξωτερική κεραία θα πρέπει να τοποθετηθεί σε (2 οροφους )ψιλότερα απο το σημείο που θα τοποθετηθεί ο ενισχυτής. Με την απλή λογική αν υποθέσουμε ότι ο ένας όροφος είναι 3 μέτρα τότε σε 6 μέτρα υψόμετρο τουλάχιστον τοποθετούμε την εξωτερική κεραία για καλύτερη λήψη σήματος και λιγότερες παρεμβολές .

• dhmhtrhs_x

Έχεις παρατηρήσει αν δίνει και στο ίντερνετ ταχύτητα? Έχω κατ αρχήν 4g σταθερή τηλεφωνία με ρούτερ με φλασάκι για την κάρτα. Πιθανώς σήμα γύρω στα 20 ίντερνετ με το φλασάκι έξω από το παράθυρο. Είπα να πάρω ένα booster να πιάσω την ταχύτητα που πιθανώς σε ένα χιλιόμετρο από εδώ κάπου στα 200. Το τοποθέτησα και αντί να αυξήσω την ταχύτητα μου ελαττώθηκε και μόνο στο κινητό ανέβασε το σήμα στην μπάρα. Το ίντερνετ και του κινητού γονάτισε. Δεν ξέρω τι παίζει μόνο το σήμα για τηλέφωνο ενισχύει όχι για data?