Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει πολυμαγειρας ;; Θελω να τον παρω για δωρο και δεν ξερω αν το χρειαζεται η οχι το ατομο.
Ποια φαγητα μπορεις να κανεις με αυτον που δεν θα μπορουσες αν δεν τον ειχε ;;
Ένας πολυμαγειρας είναι μια χύτρα ταχύτητος, ψηφιακή. Με μια απλή χύτρα, βάζεις τα υλικά, την κλείνεις, ανάβεις το μάτι, χαμηλώνεις την ένταση όταν αρχίζει και σφυρίζει, και κλείνεις το μάτι της κουζίνας όταν πρέπει. Με το πολυμαγειρα, το βάζεις στο ρεύμα, βάζεις τα υλικά, το κλείνεις, επιλέγεις πρόγραμμα , παράδειγμα ρύζι, κοτόπουλο , σούπα, όσπρια, ρυθμίζεται αυτόματα η θερμοκρασία και ο χρόνος, και σταματά αυτόματα
δεν τη πολυκαταλαβα τη απαντηση αυτη, δηλ οι φριτεζες που ΔΕΝ ειναι πολυμαγειρες δεν μπορουν να ψησουν κοτοπουλο, οσπρια κλπ ??? δηλ με αλλα λογια τι ΔΕΝ μπορουν να μαγειρεψουν??
Η απάντηση ήταν για την ερώτηση : τι σημαίνει πολυμαγειρας ? Δεν αφορούσε τις φριτεζες. Αλλά καταλαβαίνω απόλυτα το μπέρδεμα, αφού η ερώτηση για το πολυμαγειρα μπήκε στην κατηγορία φριτεζες
το ίδιο θέλω να ρωτήσω και εγώ μου πήραν τον ατμό μάγειρα δώρο και δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται όπως και η φρυτεζα αέρος, δεν έχει στα ελληνικά το μενου