Μπορούν τα ηχοαποροφητικά να σταματήσουν τον ηχώ από μέσα;

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτά θα βοηθήσουν να κοπεί ο ήχος μέσα στο δωμάτιο. Δηλαδή θέλω από το δωμάτιο μου να μην ακούγεται τίποτα προς τα έξω. Αυτά θα βοηθήσουν; https://www.skroutz.gr/s/26848366/A2S-Protection-Ichoaporrofitiko-Panel-24tmch-se-Schedio-Wedge-30-5cm-x-30-5cm-x-50mm.html

3 Отговора

• Φίλε μου έχω γεμίσει το δωμάτιο/στούντιο μου με τα συγκεκριμένα με αρχικό σκοπό αυτό που λες, αλλά παράλληλα και για να μειωθεί ο αντίλαλος στα βίντεο που ανεβάζω.

Έχει πετύχει 100% μόνο το δεύτερο. Δηλαδή ναι είναι ηχοαπορροφητικά σχετικά με τον αντίλαλο αλλά, ηχομόνωση δεν έχω πετύχει. Ο ήχος ακούγεται αρκετά έξω.

• Elenakotrogiannh

αν βρεις λύση πες μου κι εμένα . ψάχνω ακριβώς το ίδιο . να σταματάει τον ήχο και να μην "βγαίνει" έξω από το δωμάτιο.

• Manos_Ragkousis8008

Το σχόλιο που λέει ο φίλος παραπάνω είναι η λύση. Ηχομονωτικά δηλαδή. Αν googlάρεις θα βρεις καλές και ποιοτικές λύσεις στο εξωτερικό για αυτό που θέλεις. Δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο στο skroutz.

• Αδερφε αλλο ηχομονοση αλλο ηχοαπορροφηση για να κανεις ηχομονοση θελεις πετροβαμβακα και να χτυσεις τοιχο με γυψοσανιδες δεν θα βρεις αυτο που ψαχνεις ετσι εδω μεσα καλητερα να πας σε εναν ειδικο που φτιαχνει γυψοσανιδες και να συμβουλευτεις εκει αυτα αν τα παρεις δεν θα κανεις καμια δουλεια για ΗΧΟΜΌΝΩΣΗ αν θες ηχοαπορροφηση τοτε θα πρεπει να γεμισεις αρκετα το δωματιο

• όχι χιάζεσαι ηχομονωτικά
    αυτά λειτουργούν σαν ήχοπαγίδες και σταματάνε της αντανακλάσεις του ήχου ( ηχώ )