Γεια σου!.. φανταζομαι χρειαζεσαι το template για καθε μοντελο και καποιο προγραμμα για να προσαρμοσεις την εικονα... υπαρχει κατι συγκεκριμενα για αυτη τη δουλεια ή τυπου photoshop?.. πως το κανεις?! ευχαριστω πολυ!
Hello! Υπάρχουν τα websites photophea ή canva, είναι παρόμοια με photochop, εντελώς free. Εκεί μπορείς να παίξεις με τα μεγέθη. Εγώ τα photocards δεν τα φτιάχνω μόνη μου, τα αγοράζω με τα albums. Οπότε ελπίζω η απάντηση μου να σε βοήθησε.
Καλησπέρα, μπορούμε να τυπώσουμε την θήκη με το σχέδιο που θέλετε. Για το Xiaomi Redmi Note 11 υπάρχει η επιλογή της θήκης σιλικόνης. Μπορείτε για περισσότερες λεπτομέρειες να μας στείλετε στο [email protected]
Καλό μήνα! Υπάρχουν και κάποια λουράκια (κυρίως τα πουλάνε σε καταστήματα με θήκες) που θα σας δώσουν μια πλαστική διαφάνεια που περνάτε το λουράκι και έτσι μπορείτε να“κρεμάσετε” το κινητό σας.
*δεν εμποδίζει στην φόρτιση.
Έχω διάφανη σιλικόνης με λουράκι και εκτυπώνω φωτό του hyun bin (αν βλέπεις kdrama) και βάζω την φωτό στην θήκη. Την αλλάζω συχνά γιατί έχω πάρα πολλές. 🫰