Θήκες Κινητών

Ερωτήσεις στην κατηγορία Θήκες Κινητών (99)

Κάνε μια ερώτηση

Θα ήθελα για το κινητό μου xiaomi redmi note 11 μία θήκη με τα κορίτσια black pink τραγουδίστριες όμως όχι τα χρώματα μήπως υπάρχει?

12 Απαντήσεις

• Costumise it, εγώ προσωπικά έχω clear θήκη και αλλάζω τις photocards!!

• grskarpat

Γεια σου!.. φανταζομαι χρειαζεσαι το template για καθε μοντελο και καποιο προγραμμα για να προσαρμοσεις την εικονα... υπαρχει κατι συγκεκριμενα για αυτη τη δουλεια ή τυπου photoshop?.. πως το κανεις?! ευχαριστω πολυ!

• Eriκd

Hello! Υπάρχουν τα websites photophea ή canva, είναι παρόμοια με photochop, εντελώς free. Εκεί μπορείς να παίξεις με τα μεγέθη. Εγώ τα photocards δεν τα φτιάχνω μόνη μου, τα αγοράζω με τα albums. Οπότε ελπίζω η απάντηση μου να σε βοήθησε.

• Υπάρχουν custom cases ιστοσελίδες που μπορείς να φτιάξεις την δικιά σου θήκη είτε είναι full cover, book ή και back cover!!

• Καλησπέρα, μπορούμε να τυπώσουμε την θήκη με το σχέδιο που θέλετε. Για το Xiaomi Redmi Note 11 υπάρχει η επιλογή της θήκης σιλικόνης. Μπορείτε για περισσότερες λεπτομέρειες να μας στείλετε στο [email protected]

• Θα μπωρουσατε να φτιαξετε τη θηκη διαδικτιακα και να βαλετε την φωτογραφια που σας αρεσει και μετα να την παραγκυλετε και θα σας φερουν μια θηκη με με εκτυπομενητη φωτοραφιστης ριλογης σας. https://gr.mydesignlist.com/customized-xiaomi-redmi-note-11-4g-phone-case-with-your-photos-texts-design-etc.html?gad_source=4&gclid=CjwKCAjwh4-wBhB3EiwAeJsppC-Vq0KOj1pBrj8NGlgH0dNwxv20mkkklUFSNh4wAhc1L5DlwE05RxoCaCQQAvD_BwE

• Μπορείς σε διαφανη θήκη να εκτυπώσεις φωτογραφίες και να τις κόψεις και εγώ το έκανα αλλα με taylor swift

• Φτιαξτην μόνη σου beach

• nai iparxei

• Me too

• ευχαριστώ από όλους που δίνετε αυτές τις ιδέες

• Ψάχνω θήκη για Xiaomi redmi note 8 σε μπλε χρώμα

• claoudio13

Αν δεν βρείς εδώ googlare,kai best price το ίδιο Μ το σκρτζ ειν

• Θα ήθελα λουράκι που κρέμας το κινητό σού σε nike υπάρχει ;

• Δυστυχώς δεν υπάρχει θήκη με το συγκρότημα η με κάποια από τις τραγουδίστριες.

• kyriaki_spanea

Έχω διάφανη σιλικόνης με λουράκι και εκτυπώνω φωτό του hyun bin (αν βλέπεις kdrama) και βάζω την φωτό στην θήκη. Την αλλάζω συχνά γιατί έχω πάρα πολλές. 🫰