Εχει δοκιμασει κανεις να γεμίσει το γνήσιο τόνερ γιατι απο ότι ειδα πουλανε γραφιτη σκέτο περιπου στα 10 ευρο.Αξιζει τον κοπο αντι να παρεις συμβατο να επαναγεμισουμε το γνησιο?

2 Απαντήσεις

• Για μένα δεν αξίζει τον κόπο. Μου έβγαζε συνέχεια την ένδειξη για χαμηλή στάθμη, και φυσικά πολύ κατώτερη ποιοτικά εκτύπωση.

• spiropoulos1980

Τελικα ειπα να το ρισκαρω και η εγχείρηση πέτυχε! Αγορασα δυο μπουκάλια γραφιτη με 7.50€ το καθενα και αναγομοσα μονος μου τα γνήσια τονερ που τα ειχα στην ακρη για πεταμα...η ολη διαδικασια δεν ειναι εύκολη για καποιον που δεν ξερει διότι λύθηκε ολο το τονερ καθαριστηκε και μπηκε καινουργια σκόνη γραφιτη.Ειμαι ήδη στις 200 σελίδες και οι ποιοτητα εκτύπωσης ειναι ακριβως οπως οταν τα αγορασα.Θα επανελθω να δω ποσο θα κρατησει.

• spiropoulos1980

Επανερχομαι μετα απο ενα χρονο και ειμαι ακομα στο πρωτο επαναγεμισμενο Toner. Εχω συνολικα 2185 εκτυπωσεις απο τις οποιες οι 1584 ειναι με το επαναγεμισμενο.Νομιζω δεν χρειαζετε κατι αλλο να πω.....απιθανο!!

• Jenny_Liberopoulou

Προμηθευτήκατε και chip? Καθώς χωρίς αυτό είναι αδύνατο να παίξει αναγομωμένο.

• MickPlat

@Jenny_Liberopoulou
      Γράφει πιο πάνω ο χρήστης (@spiropoulos1980) ότι γέμισε τα αυθεντικά δοχεία toner όποτε το chip είναι επάνω στα αυθεντικά. Μπράβο του γιατί όπως επίσης έγραψε η διαδικασία δεν είναι εύκολη. Για κάποια μοντέλα/toner ύπάρχουν σχετικά βιντεάκια online γυρισμένα από ερασιτέχνες που δείχνουν πως γίνεται.

• Το κυριότερο πρόβλημα με τις μη εργοστασιακές φύσιγγες γραφίτη είναι ότι λερώνουν το μηχάνημα, και είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει στην πρότερή του κατάσταση.