Χαρτιά Εκτύπωσης

Ερωτήσεις στην κατηγορία Χαρτιά Εκτύπωσης (4)

Κάνε μια ερώτηση

Ποιο χαρτί να αγοράσω για ασπρόμαυρο εκτυπωτή?

5 Απαντήσεις

• Αναλόγως τι αντέχει το πορτοφόλι σου.. Το καλύτερο χαρτί είναι το navigator !!!.

• IMPROVER

εξίσου ίδια άριστη ποιότητα είναι το INACOPIA (για Α4 80gr/m² λευκό 500φ)

• Όπως το γράφουν όλοι, το καλύτερο χαρτί είναι το Navigator A4. Είναι το πιο λευκό και έχει πολύ όμορφη λεία επιφάνεια που βοηθά στο να μην κάνει εμπλοκές στους μηχανισμούς των εκτυπωτών αλλά και να έχει εξαιρετική αίσθηση στη γραφή πάνω του. Είναι ότι καλύτερο! Και επειδή είδα κι άλλα σχόλια (όλα όμως από έναν χρήστη) που αναφέρουν ότι και το Inacopia είναι ίδια ποιότητα, η απλή απάντηση είναι όχι. Το Inacopia είναι καλό χαρτί, σίγουρα καλύτερο από πολλά άλλα κατώτερης ποιότητας, αλλά υπολείπεται σαφώς του Navigator. Ως συχνός χρήστης που έχω δοκιμάσει και τα δύο (και μάλιστα το Navigator και σε διάφορα βάρη, 80, 90, 100, 120 εως και 160gr) το Navigator είναι ΕΜΦΑΝΩΣ καλύτερο! Φυσικά μένει στον καθένα μας να κάνει και τη δική του έρευνα και σύγκριση, απλά είπα να καταθέσω και το δικό μου σαφές συμπέρασμα: Navigator κορυφή χωρίς συζήτηση!

• Navigator Universal Χαρτί Εκτύπωσης A4 80gr/m² το καλύτερο

• IMPROVER

• Το navigator το χρησιμοποιω χρονια και ηταν αψογο. Πηρα προσφατα 10 κουτες οι οποιες στην εκτυπωση διπλης οψης μου το μασαει το brother MFC-L2710 εκτυπωτακι που εχω. Το βρηκα πολυ γυαλιστερο και γλιστραει... Δηλαδη οταν παει να το τραβηξει για την εκτυπωση στην πισω οψη κολλαει. Εχει καποιος ιδια φαινομενα και το αντιμετωπισε καπως γιατι ειμαι σχεδον αποφασισμενος να μην το ξαναγορασω. Ευχαριστω!

• Αν επισκεφτείς ένα από τα χαρτιά navigator A4 εδώ στο skroutz θα δεις την κριτική που άφησα σε όλα τα πάχη χαρτιού. Σχεδόν το ίδιο ισχύει για όλες τις μάρκες απλώς τα navigator είναι τα πιο οικονομικά και πιο γνωστά συνήθως.

Επισκέψου αυτόν τον σύνδεσμο και πήγαινε κάτω στις αξιολογήσεις να βρεις την δική μου, τα εξηγώ όλα:

Navigator Office Card Χαρτί Εκτύπωσης A4 160gr/m² 250 φύλλα

• IMPROVER