Thermal Paste

Ερωτήσεις στην κατηγορία Thermal Paste (3)

Κάνε μια ερώτηση

Έχω μια Intel Core i9-11900K 3.5GHz και θέλω να αλλάξω πάστα . Τι πάστα να πάρω?

5 Απαντήσεις

• Για ελαφρυ gaming και χωρίς να ξερω τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή ειναι καλό να εισαι safe με μια arctic. Eγω προσωπικά με ΜΧ 4 την εχω 1 χρόνο και ειμαι πολύ ευχαριστημένος (35C σε ηρεμία και barely 65C σε gaming)

• paulosperrakis28

Σωστός εγώ πέρασα την ΜΧ-5 νομίζω ίδιες είναι γιάυτο σιγά σιγά την αποσύρουν οπότε λέω να πάω στην ΜΧ-6 απ'ευθείας όμως σκέφτομαι και αυτη τη kryonaut απο Τhermal Grizzlie που είναι σαν υδράργυρος αυτη είναι 30% αποδοτικότερη απ'τήν δευτερη όποια κι αν είναι . Αλλά είναι και πανακριβη και δυσευρετη.Εχεις να προτείνεις κάποια καλύτερη απο τις mx φίλε μου;; Ευχαριστω!

• Αν τον πουλας τον Intel Core i9-11900K πες μου.

• Μια Mx-6 της της Arctic και είσαι οκ

• arctic silver 5 κατα την αποψη μου... την εχω περασει στον cpu εδω και 1 χρονο και ακομα ειναι σε τελεια κατασταση και να σημειωθει οτι θερμοκρασιες ειναι 1 βαθμο πανω απο τη μερα που εβαλα φρεσκια παστα

• paulosperrakis28

Κοιταξτε παιδιά πήρα το ΑΙΟ 280 Αrctic Freezer φυγειο ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ σχεδον το διπλασιο απο το 240!Και είχε μέσα την mx-5 τυπου σαν οδοντόκρεμα εννοώ ευκολη επάληψ.Εχω τον 11900Κ ΠΟΥ ΤΗΓΑΝΙΖΑ ΑΥΓΌ οταν είχα ππριν 10 μερες τον h80i (χρεπι για τα 125 watts olvn tvn CPU της σειράς 11000Κ ROCKET).Με το που το εγκαθιστώ απο τους 37C idle Στους 30-31C με την ΜΧ-5...'Αμααάν ;όμως δε χωρούσε κάν να μπει και το ακούμπησα απο πάνω απο το case (CORSAIR SPEC-DELTA).Ξανά το απεγκαθιστώ και το πέρασα απο μπροστα βγάζοντας τα 3 fans και χώρεσε ισα ισα με !!ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ!! , ευτυχώς που εχουν 45 πόντους μάκρος και επειδή αυτή η ποσότητα των 0.8gr ΜΧ-5 που έχει μέσα στο κουτί η ΑRCTIC FREEZER τελείωσε είχα μια ΑRCTIC SILVER 5 αλλά αυτή τη φορά ανεβηκε αμέσως 3-4C επάνω δηλαδή 34-35idle τωρα το καλοκαίρι ..Δε λέω την δουλειά της την κάνει και είναι και σε λογική τιμή αλλά η MX-5 είναι καλύτερη και πιο λεπτόρευστη στην υφή (παρηγειλα και την MX-6 που είναι ακόμα καλύτερη).
      Επίσης στέκομαι περισσότερο στην απόδοση των θερμοεπαγωγικών προιόντων διότι ολη η σειρα 11000 και ειδικά 11600Κ-11700Κ-11900Κ ZEMATANE ME TA 125WATTS χρειάζεται ένας καλός συνσδυασμός AIO & PASTE O Π O T E ΑRCTIC SILVER - MX-5 ή 6 σημειώσατε ΜΧ-5ή6 Κατεβάζεις 4 βαθμούς κατω με το που πατας το POWER ΟΝ. Ελπίζω να βοήθησα λίγο..και προς θεού ποτέ παστα απο το pc-store της γειτονιάς επειδή συνήθως πουλάνε ΝΟ-ΝΑΜΕ!

(*...σημειωτεο οτι : Το καλυτερο σχημα είναι ενα Χ και στις 4 γωνίες που εχει το Χ βαζεις 4 μπιλακια το μισο απο στραγάλι,και ο 2ος νάυλον στο δαχτυλο και το πασαλοιφεις ομοιομορφα με 1 χιλιοστο πάχος.Περισσότερο ας πέσει,λιγότερο καλύτερα όχι)

• Gelid Solutions GC-4