Thermal Paste

Ερωτήσεις στην κατηγορία Thermal Paste (3)

Κάνε μια ερώτηση

Θέλω να αλλάξω πάστα σε μια παλιά R9 290, ποια πάστα πρέπει να πάρω?

5 Απαντήσεις

• Η καλύτερα πάστα για κανονική χρήση είναι η Noctua NH1.
    Oi υπόλοιπες απο Thermal Grizzly κτλ απευθύνονται σε χρήστες με στόχο το overclocking, γι'αυτό και πέφτει τόσο marketing.

• Αν έχεις επήρεια στο να αλλάζεις την πάστα προτείνω τις:

α. Thermal Grizzly Kryonaut και Kryonaut Extreme. Αυτές θέλουν προσοχή γιατί είναι ηλεκτρικά αγώγιμες και αν πάει σε καμιά επαφή θα βραχυκύκλωση η κάρτα. Το θετικό είναι πως έχουν την μεγαλύτερη δυνατή αγωγιμότητα. Στην δικιά μου Asus DC3OC R9 290X ρήξαν την θερμοκρασία ~10 βαθμούς από την stock που είχε.

β. Thermal Grizzly Hydronaut. Και αυτή είναι εξαιρετική με το κυρίως θετικό πως δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη, άρα αν δεν είσαι σίγουρος για το αν βάλεις σωστά την πάστα αυτή είναι ότι πρέπει.

• benekid13

https://www.thermal-grizzly.com/en/products αμα ξερεις εστω και λιγα αγγλικα επισκεψου την επισημη ιστοσελιδα τους χρησιμοποιω Thermal Grizzly Kryonaut χρονια και τωρα την Extreme

• benekid13

Καμια παστα της Thermal Grizzly εκτος της Conductonaut δεν ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη ΚΑΜΙΑ

• Iason_Asimakopoulos2104

Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση διόρθωση του χρήστη Slim Tech...και εγώ την kryonaut έχω παραγγείλει για το νέο μου pc και μόλις είδα ότι είπε ότι είναι ηλεκτρικά αγώγιμη φρίκαρα λίγο...γιατί στην περιγραφή του skroutz λέει το αντίθετο όπως και το σχόλιο που παραθέσατε...καλό έιναι πριν απαντάμε σε ερωτήσεις να ψάχνουμε λίγο το περιεχόμενο ενώς προιόντος και να μην απαντάμε με αερολογίες...ειδικά όταν υπάρχει η στάμπα "Εμπεορός χρήστης"...

• THERMAL PASTE ARCTIC MX-6 η καινούρια. Η καλύτερη με διαφορά

• Η παστα ειναι αναλογα τη χρηση η Noctua NH1 ειναι πολυ καλη αλλα για επεξεργαστη και βαζουμε μονο στον ανεμιστηρα αλλα για καρτα γραφικων δεν κανει μπορεις να βαλεις τη zalman η Arctic MX-4 η Arctic MX-6 που δεν ειναι ηλεκτρικα αγωγιμες .

• Mx-4 MX-5