Ένα καρότσι για το αεροπλάνο ψάχνω για να μπει καμπίνα και να το πάρω μαζί μου στο ταξίδι

Με Aegean ταξιδεύω

1 Antwort

• Έχω φτιάξει τον παρακάτω οδηγό αγοράς καροτσιού, που θα σας κατευθύνει στην τελική σας επιλογή.
    Αν σας άρεσε, μη ξεχάσετε να κάνετε ένα like και μία εγγραφή στο κανάλι. Ευχαριστώ!
    https://www.youtube.com/watch?v=LKVujS9bcAs

• AthanX

Θα το δω, ευχαριστώ

• AthanX

δεν μπορω να πω πως με βοήθησε ιδιαίτερα το ενα και Μοναδικο TIP που εκανες οσο αφορα τα ταξιδια, το ξερω πως μπορεις να το παραδόσεις, ημουν συγκεκριμένος ομως στην ερωτηση μου. σε ευχαριστω ομως και με την σειρα μου να σου δωσω ενα Tip ως creator, καλο θα ηταν να οριοθετησεις σε chapters το συγκεκριμενο τουλαχιστον βιντεο θα βοηθήσει τον θεατη να κινηθει αναμεσα στα parts του βιντεο.

• Dimitris Chanell

Ευχαριστώ για το feedback. 2 μεγάλα chapters. Οδηγίες αγοράς και tips? Έχεις κάποια αλλη πρόταση;

• AthanX

Όχι, έχεις βάλει τίτλους μόνος σου σε όλα τα "κριτήρια" αυτά μπορείς να τα χωρίσεις ώστε να φαίνονται στον τελικό χρήστη στην μπάρα αναπαραγωγής - κάτω. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ! Έχεις πολλά βίντεο και είναι ένας τρόπος βελτίωσης για τον τελικό χρήστη. Παρά πολύ καλή δουλειά στο κανάλι σου, είσαι ωραίος!!!

• Dimitris Chanell

Ευχαριστώ, κατάλαβα τι λές. Ναι, θα γίνει.