Αξεσουάρ Οπτικών

Ερωτήσεις στην κατηγορία Αξεσουάρ Οπτικών (2)

Κάνε μια ερώτηση

Θα μπορούσε μήπως κάποιος πώς ονομάζονται τα nose pads στα Ελληνικά; Βρίσκονται προς αγορά στην ιστοσελίδα; Δυσκολεύομαι να τα βρω, διότι δεν ξέρω πώς να τα ψάξω. Ευχαριστώ!

5 Απαντήσεις

• Ονομάζονται επιρρινια.

• Επιρρίνια, όπως είπαν και οι προηγούμενοι/ες, κατά προτίμηση σιλικόνης. Όμως το πρόβλημα είναι πως στην Ελλάδα αποκλείεται να βρεις οτιδήποτε για online αγορά ενώ σε κατάστημα οπτικών πραγματικά πρέπει να γνωρίζεις τον ιδιοκτήτη/υπάλληλο για να σε εξυπηρετήσει για τέτοιο θέμα και μόνο αν ο ίδιος έχει άκρες με αντιπροσωπεία ή κάποιο εργαστήριο (αφού το κέρδος από πωλήσεις τέτοιων ανταλλακτικών είναι μηδαμινό και το κίνητρο μικρό). Ψάχνω να βρω για τα δικά μου (Rayban μυωπίας) και πρακτικά έχω βρει μόνο στο ebay. Δυστυχώς το 90% αυτών έρχονται από τη σοβαρή αγορά της Αμερικής, που όμως έχει τεράστια μεταφορικά άρα αυτομάτως αποκλείεται. Οπότε αναγκαστικά ψάχνεις για συμβατές απομιμήσεις από Κίνα, Σιγκαπούρη κλπ.

• Επιρρίνια

• Νομίζω επιρινίδια ( επί + ρίνα ), *ρίνα=μύτη στα αρχαία.

• dimitris_betsikas9242

Επιρρινιο είναι αλλά στο skroutz δεν υπάρχει, μονο στο εξωτερικο το βρηκα

• Θα μπορούσες να τα αναζητήσεις ενδεχομένως και ως "μαξιλαράκια μύτης γυαλιών", προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει κάποιο σχετικό προϊόν η κατηγορία.