La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
kostassardelhs

παιδια λετε να παρω αυτο η το motospeed ck 104?
σαν πληκτρολογιο (δεν με πολυ νοιαζει το ποντικι για την ωρα) ποιο ειναι καλυτερο?

Nume de utilizator

1 Răspuns

Mamalakas

Αυτό είναι ημι-μηχανικό, ενώ το Motorspeed είναι full μηχανικό. Θεωρητικά το Motorspeed είναι καλύτερο

2 Comentarii

kostassardelhs

ευχαριστω για την απαντηση!
σε θεμα φωτισμου και εφε ποιο 8α ελεγες οτι ειναι καλυτερο? ξερω οτι το motorspeed ck 104 ειναι full rgb, αλλα δεν εχει τους εκατομμυριους χρωματισμους που εχουν αλλα ακριβοτερα πληκτρολογια. εχει λιγα βασικα που σου δινουν αυτη την αισθηση. δεν με χαλαει καθολου αυτο, μια χαρα μου φαινεται, αλλα για το αλλ δεν γνωριζω και πολλα.

να πω πως προτιμω τον φωτισμο του motorspeed ετσι οπως ειναι πανω στο πλητρολογιο. αν αυτο παιζει μεγαλο ρολο δηλαδη...
πρωτη φορα που αγοραζω πληκτρολογιο, για αυτο ρωταω τοσα..απο τοτε που πηρα το pc πριν χρονια 1 πληκτρολογιο απλο ειχα-εχω

Mamalakas

Κοίταξε σαν εφέ νομίζω ότι το Coolermaster είναι ένα κλικ πιο μπροστά, στον φωτισμό όμως το ποιό είναι καλύτερο είναι καθαρά υποκειμενικό. Κατά την γνώμη μου το Coolermaster είναι και στον φωτισμό καλύτερο. Τώρα το πιο θα έπαιρνες είναι και θέμα του ποσού των χρημάτων που προτίθεσαι να διαθέσεις. Αφού λες ότι το ποντίκι δεν σε νοιάζει, πάρε το Motorspeed

Nume de utilizator